Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Midrace kit
dino gp1:
--- Citat: hARisson - 08 Listopad, 2008, 15:35:10 ---Goki, jesi imao ikakvih problema sa tim kitom ? zato sto je gusani , grijanje , i slicno ? da se on ne zove mozda ovako : CYLINDER KIT 70CC, TOPPERFORMANCE DUE (PLUS) ?? plave boje ? pise da daje oko 12 KS .
--- Kraj citata ---
Tako se zove (plave je boje) i daje 12-13ks u kombinaciji sa nardom a sa jačim spuhom i više...
ali mora biti tip top poštelan kao što ti je 3alfa3 napisao
hARisson:
I jeli na kraju problem sto je GUs ? ipak je jaci i cvrsci od aluminija , pa nevidim da bio trebao biti ni problem .
ev par stvarcica koje cu korisititi uz njega , tj. Castrol TTs ( s podmazivanjem nece imati problema ;) ) , vec imam Polini evolution auspuh , koji pokazuje svoje moci cak i na 50 ccm , nevjerovatan je , radilica nova , lezajevi novi , i tak to ...
harold the homeboy:
ja bi ti preporucio da uzmes tp trophy kit..iako je base...to je gus i mozes ga busit kad zariba...a dobro zagrijavanje i dobro ulje i durat ce dosta dugo (dokazano)...u kombinaciji sa spuho tipa yasuni z...ide fino :headbang: :headbang:
ako bas hoces mid race onda due + modular,
karb 19mm
nardo
radilicu tp s plavim polutkama
delta clutch
getriba sekundar
malossi multivar 2000
i ako dobro ustelujes brr...mora letit ko zavion... takav setup frend na roxu ima...bolesno... :headbang:
stark1:
--- Citat: harold the homeboy - 08 Listopad, 2008, 15:54:27 ---ja bi ti preporucio da uzmes tp trophy kit..iako je base...to je gus i mozes ga busit kad zariba...a dobro zagrijavanje i dobro ulje i durat ce dosta dugo (dokazano)...u kombinaciji sa spuho tipa yasuni z...ide fino :headbang: :headbang:
ako bas hoces mid race onda due + modular,
karb 19mm
nardo
radilicu tp s plavim polutkama
delta clutch
getriba sekundar
malossi multivar 2000
i ako dobro ustelujes brr...mora letit ko zavion... takav setup frend na roxu ima...bolesno... :headbang:
--- Kraj citata ---
momak ima i vise nego dobar auspuh..zas kupovati narda..zamoli ti 3alfa3 nek ti slozi setup..covjek se najbolje razumije
gokiSP:
ja sam isto imao polini evolution na tom kitu i pase mu taj auspuh, ali sam ja jos imao tp radilicu, mikuni 24, polini 2g, polini variomat, malosi getribu, i poturpijane blokove i runner 180 mi nije mogao nista. ja sam koristio malossi ulje i uredno sam ga zagrijavao i isti klip i ista karika su presli 20000, nakon toga sam normalno promijenio kilp i kariku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju