Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Midrace kit

<< < (3/6) > >>

gokiSP:
ja sam imao od tp kit gus, neznam koji model uglavnoj bio je plavi i nije imao okruglu glavu nego kockastu i klip sa jednom karikom i dvije rupe na sebi i mogu ti rec da mi je motor bolje isao sa njim nego sa mhr-om. i ako ga se pazi o drzava mozes prec 20000 pez problema i onda kupis za 450kn novi klip i kariku i opet vozis 20000. ja sam uzeo taj kit i radilicu za taj kit isto od tp za 3000kn

DvdAerox:

--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2008, 15:28:41 ---ja sam imao od tp kit gus, neznam koji model uglavnoj bio je plavi i nije imao okruglu glavu nego kockastu i klip sa jednom karikom i dvije rupe na sebi i mogu ti rec da mi je motor bolje isao sa njim nego sa mhr-om. i ako ga se pazi o drzava mozes prec 20000 pez problema i onda kupis za 450kn novi klip i kariku i opet vozis 20000. ja sam uzeo taj kit i radilicu za taj kit isto od tp za 3000kn

--- Kraj citata ---

piaggio  2+

hARisson:
Goki, jesi imao ikakvih problema sa tim kitom ? zato sto je gusani , grijanje , i slicno ? da se on ne zove mozda ovako : CYLINDER KIT 70CC, TOPPERFORMANCE DUE (PLUS) ?? plave boje ?  pise da daje  oko 12 KS .

3alfa3:
Due+ koji sa istom karikom napravi 20000km je svjetsko cudo.
Ili je vozen na slabom spuhu na malim okretajima (a i onda se 20000km cini jako puno).

Taj kit dobro postelan i sa spuhom tipa nardo (koji i je radjen bas za due+) bi trebao novu kariku svakih 5000+km

3alfa3:

--- Citat: hARisson - 08 Listopad, 2008, 15:35:10 ---Goki, jesi imao ikakvih problema sa tim kitom ? zato sto je gusani , grijanje , i slicno ? da se on ne zove mozda ovako : CYLINDER KIT 70CC, TOPPERFORMANCE DUE (PLUS) ?? plave boje ?  pise da daje  oko 12 KS .

--- Kraj citata ---

To je taj - nama koji drugi bit.
A tih 12 konja daje kad ga idealno nastelas i to sa Nardo spuhom koji je radjen bas za taj kit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju