Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Midrace kit

(1/6) > >>

hARisson:
Pozdrav svima ,
Imao bi jedno malo teze pitanje  ali se nadam da ce mi doci strucna  pomoc. vezano je za  mid-race kit  .
zelim da ugradim kit od 70 ccm , odlucio se  na Polini   i izaberem CAST ALUMINIUM CYLINDER- KIT, 70 CC   zatim saznam da to uopce nije  kit za mid-race nego ispod toga  Tj. City , i onda  cujem da  je   
 CORSA CYLINDER KIT, 70 CC,  kit  koji ide  za mid-race  , ali je  on gusani , i gdje god procitam pise  da gusani uopce nedaje  najbolje  performanse . :S  sta sada ?    samo da napomenem da  Polini Evolution ne ugradjujem :P to je race  kit . e sada ako je  neko imao vise  iskustva oko nekih kitova , kao sto su , top Performance  , Stage 6 , ili malossi  da mi molim te  odgovori ovdje  tacno o kojem se kitu radi i koje  su mu performanse .  znaci iskljucivo   mid-race ,
(napomena: ovaj Corsa  cylinder kit 70 ccm daje  do 14 KS   a  ovaj aluminijski  > Cast aluminium cylinder kit  daje do 9 KS )   e malo me  to sada zbunjuje . ispada da losiji kit daje  vise konja  od "boljeg"
 jos jednom se zahvaljujem i nadam se da cu dobiti odg. konkretno na ovo pitanje jer vec za dan-dva  max putujem iz BiH za Zagreb i da nabavim kit .   Hvala  jos  jednom 

sfx:
pusti polinijeve base kitove i stavi od malossia mhr replicu ili 2+ od top performanca :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: sfx - 08 Listopad, 2008, 15:01:28 ---pusti polinijeve base kitove i stavi od malossia mhr replicu ili 2+ od top performanca :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

2+ je gus a on koliko vidim hoće alu kit ???

seba:
mhr replica :icon_thumright:

gokiSP:
mhr replica ti je najbolje rijesenje... imao sam taj kit na runneru i vjeruj mi neces pozalit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju