Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Midrace kit
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2008, 16:12:24 ---ja sam isto imao polini evolution na tom kitu i pase mu taj auspuh, ali sam ja jos imao tp radilicu, mikuni 24, polini 2g, polini variomat, malosi getribu, i poturpijane blokove i runner 180 mi nije mogao nista. ja sam koristio malossi ulje i uredno sam ga zagrijavao i isti klip i ista karika su presli 20000, nakon toga sam normalno promijenio kilp i kariku.
--- Kraj citata ---
Stvarno si se lijepo navozao :icon_thumright:, 20000km sa istim klipom i karikama uz polini evolution auspuh, svaka čast :icon_thumright:!
3alfa3:
--- Citat: hARisson - 08 Listopad, 2008, 15:47:21 ---I jeli na kraju problem sto je GUs ? ipak je jaci i cvrsci od aluminija
--- Kraj citata ---
Pa nije na alu cilindru unutrasnjost od aluminija nego nikasila - legure puuuuno cvrsce od gusa.
gokiSP:
a cuj sve se moze... samo zavisi kako motor odrzavas i koliko ga pazis.
hARisson:
hvala vam puno momci , dosta sam stvari pametnih cuo , a svaki savjet dobar na svoj nacin . :D ako jos kome padne napamet kakva ideja nece skoditi , samo pucajte . kada sastavim bit cete informisani kako sta ide ;) gigo , pa sta si na kraju odlucio za auspuh ? nemoj ostati na base :D hehe . ima li sta posebno da te zanima da ti pogledam u ZG ? et imate pozdrav i hvala jos 1 . :D
gokiSP:
harisson sta si odlucio na kraju stavit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju