Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Dax:
--- Citat: RunnerSukosan - 08 Siječanj, 2018, 23:08:03 ---Dax zafrlji taj bendix van, ko da ja neka razlika. Da meni tako struze odma bi izletio van, nebi se ni mislio nes drugo.
Kako ja apriliu samo na kurblu, naviknes se. Ipak je to ozbiljan setup :headbang:
--- Kraj citata ---
Vrlo lako moguce da bude izletio van jer mi i tako alnaser ne radi hihihihi
Ti i bata Tomy samo ste za bacanje u dubre ;)
RunnerSukosan:
Sta se onda mislis, U ĐUBRE!
Bas me zanima kako ide to cudo :icon_thumright:
Dax:
Stigli neki djelovi pa se priprema polako dalje
Priubnica full turpijana by bata Corector,samo sam je malo jos posmirglao i doradio
Odrezao granicnike i pollini lamele 0.30 i sve to skupa poserafio
Posto i doopler prirubnica stoji godinu dana jer treba prerade dosta sada je dosla na red
Uglavnom ima nekih sitnih razlika od orginalne
Trebaju se radit novi prihvati tj. treba je zakrenut malo prema airboxu
Doljni flah ide u #ubre,a gornji dio prirubnice ce se rezat i ljepit na novi flah sa novim rupama koje ce dozvolit da se prirubnica zakrene i naravno poturpijat ce se da ima veci izlaz
Dax:
Napravio sam par manjih voznjica i mogu reci da ovo sad ide jako dobro,osjeti serazlika snage i momenta sa yasuni c16,s tim da se nisam bacao bas u neki stelung sa frgom jos!
Napravljena i mala kontrola prijenosa
Opet se extremne stvari dogadaju hihihi
I evo gdje remen krece
Jeb... kevu fiksnoj polutki
Kupljen novi malossi wingbell da i to skinem sa dnevnog reda posto sam vozio na seriskom malo skurenom kvacilu,ali to odavno
I napokon dugo trazena getriba zip 50sp
Primar 14/46
Sekundar 15/48
Primar je 7% duzi od standardne pia,a sekudar 13% duzi,u kompletu 20%
Vidjet cemo sta ce gore,prvo cu ici na primar pa cu vidjet kako se motor ponasa,pa ako treba kombinirat sekudar
ditek:
Pazi s tom zip getribom, jer promjer sekundara nije isti kao na nrgu, tako da ti je najbolje prebacit sve komplet nutra :icon_thumright:
Znam kad sam kombiniro na zipu runner getribu da je bilo problema, a nije mi se dali komplet osovinu sekundara vadit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju