Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Tomi_ZG:
Napravi ovo s bendixom
dario007:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Siječanj, 2018, 12:01:43 ---Dax pokazi nekima kako se vrti jedna karika. taj c16 sada neka na 12500 tuce. Vec vidim kako sport pro kida racinga :headbang:
--- Kraj citata ---
E ovo obavezno,cak i 13soma...odlicna receptura...
Suhi,meni bude drago ako Dax ovo poslozi i nek me i napere,to je tak manje bitno.Spreman sam i pomoci,a to Dax dobro zna...
Meni je bitno da me ti suhi nebus nikad naprao,a ako se to i desi,obecajem da cu javno zapalit svoj skuter!
Dax:
--- Citat: dario007 - 08 Siječanj, 2018, 22:48:28 ---Oces li ti to priznati da sam napravio brutalan posao s tom polutkom ili budes smisljao sabotaze s micanjem sajbice?
Nemoj kvariti remek djelo,nego uzmi taj bendix i baci ga u njivu ili stavi sajbicu da produzis bolcnu...
E da remen ide sitno vislje i bez te podloske iza,tako da ti to ne bude puno pomoglo.
--- Kraj citata ---
Ma remenica je odlicna nema sta!
Ali treba je usavrsit!
Hahahahah
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Siječanj, 2018, 22:52:36 ---Napravi ovo s bendixom
--- Kraj citata ---
Hahaha
Jedan po jedan dio i tako ce sve zavrsit u dubretu kad popizdim
RunnerSukosan:
Dax zafrlji taj bendix van, ko da ja neka razlika. Da meni tako struze odma bi izletio van, nebi se ni mislio nes drugo.
Kako ja apriliu samo na kurblu, naviknes se. Ipak je to ozbiljan setup :headbang:
Dax:
--- Citat: dario007 - 08 Siječanj, 2018, 23:02:16 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Siječanj, 2018, 12:01:43 ---Dax pokazi nekima kako se vrti jedna karika. taj c16 sada neka na 12500 tuce. Vec vidim kako sport pro kida racinga :headbang:
--- Kraj citata ---
E ovo obavezno,cak i 13soma...odlicna receptura...
Suhi,meni bude drago ako Dax ovo poslozi i nek me i napere,to je tak manje bitno.Spreman sam i pomoci,a to Dax dobro zna...
Meni je bitno da me ti suhi nebus nikad naprao,a ako se to i desi,obecajem da cu javno zapalit svoj skuter!
--- Kraj citata ---
Teske rijeci su pale :)))
Ajde ne laprdajte,bitno je da se slaze i nesto dogada,a sad ko je brzi meni manje bitno!
Ne slazem turpiju,vec nesto izmedu turpije i svakodnevice .......zasad :))
Nemam bas vremena za dovodit sve pod konac zato uvijek i malo kaskam i nije sve kako treba,to je problem!
Ove godine cu se malo bolje potrudit da to dobro ustelam,ali koliko mi bude vrijeme i obaveze dozvolile
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju