Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (18/93) > >>

Dax:

--- Citat: ditek - 24 Siječanj, 2018, 19:53:44 ---Pazi s tom zip getribom, jer promjer sekundara nije isti kao na nrgu, tako da ti je najbolje prebacit sve komplet nutra :icon_thumright:

Znam kad sam kombiniro na zipu runner getribu da je bilo problema, a nije mi se dali komplet osovinu sekundara vadit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma zve znam,promjeri nisu isti!
Ispresat cu primar pa upresat u svoj,a imam i jos jednu zip 4t geteibu 13/46 ista ko i nrg,samo je sekundar 13/49
Tako da ce primar iz 4t getribe dobro posluzit za swap jer imam i poklopac sa lagerom odma pa onda samo ubacit kad bude vrijeme,a na ovoj seriskoj se dotada mogu vozit

dario007:
Pravi potezi frendic :)

Cekam rezultate kako ce ti se ponasat... :D

aprilija top:
jako ljepo skut izgleda

RunnerSukosan:
Cujem ne pase doppler prirubnica na airbox?

Dax:

--- Citat: dario007 - 24 Siječanj, 2018, 20:09:17 ---Pravi potezi frendic :)

Cekam rezultate kako ce ti se ponasat... :D

--- Kraj citata ---
Ma sve znas!
Treba sad uhvatit par dana da se to ustela,a nikad vremena
--- Citat: aprilija top - 24 Siječanj, 2018, 20:15:49 ---jako ljepo skut izgleda

--- Kraj citata ---
Hvala
--- Citat: RunnerSukosan - 24 Siječanj, 2018, 20:18:35 ---Cujem ne pase doppler prirubnica na airbox?

--- Kraj citata ---
Pase ako ides na gljivu,za to je odlicna kombinacija!
A ako ides na box onda ne,treba je malo zakrenut i malo podic da dode u ravnini sa boxom,uglavnom se treba napravit novi doljni flah koj ce to sve doterat u ravninu
I nakraju ti ostaje problem jer je i malo duzi,tocnije nekih 12mm zbog gume koja veze frgu i prirubnicu pa bi trebalo i napravit novi nosac za airbox i malo ga udaljit
Uglavnom da se rijesit da za vijeke vijekova imas gotov proizvod i ne kupujes vise prirubnice,ali uz dosta preinaka!
To cu ostavit za neke bolje dane,sada treba prvo ustelt frgu i prijenos,a onda cemo dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju