Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Dax:
--- Citat: RunnerSukosan - 05 Siječanj, 2018, 23:43:03 ---Opa, ipak pala odluka na cistokrvni C? Koliki je promjer ispuha na cilindru i oce pasti kakvo turpijanje?
Sto se tice ovih cjevcuga one mi vise djeluju ko restrikcija jer zrak treba proc dulji put dok dode do boxa.
--- Kraj citata ---
Ma cistokrvni i bok,da sam uzeo city mozda bi pozalio i onda htjeo ovaj
Promjer ispuha na cilindru je 27.7 ili 27.5mm neznam tocno,zaboravio sam,a yasuni c16 je na flađi 27mm,tako da ce to biti taman pogodeno da nije turbo owerkill
Po meni turpijanje je nepotrebno sada,vidjet cemo u buducnosti ako me ulovi huja da to napravim
Sto se tice boxa cijevi idu skroz kroz cijeli box tako da ce to biti bolje nego same rupe na boxu jer idu direkt pred filter,a imat ce duzinu i otpor
Dax:
Nije bilo mira dok nije dosao na skut :)))
ditek:
:toothy9:
Cestitam na kupnji, i sport pro bu ti zahvalan jer bu prodiso punim plućima :headbang:
Javi dojmove :)
Dax:
--- Citat: ditek - 06 Siječanj, 2018, 11:05:20 --- :toothy9:
Cestitam na kupnji, i sport pro bu ti zahvalan jer bu prodiso punim plućima :headbang:
Javi dojmove :)
--- Kraj citata ---
Budem,hvala
Nekako mi se cinilo ko najbolja kombinacija
dario007:
Nema na cemu :icon_thumright:
Cestitke za spuh i ovdje,iako smo ga vec zalili :)
Mene isto zanima kako ce to ici.
Malo si se zajebao sto si sve odjednom nakacio gore.Spuh,karb i preradjeni airbox.
Ja sam vise za opciju stvar po stvar,tako se puno lakse ravnati i postelati setup.
Da sad ne napravis glupost pa ides vidjeti koliko to ide i kak se vrti,postelaj prvo karb,ostalo ces lako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju