Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Tomi_ZG:
Znao sam da nećeš imat mira
Probao sam vozit taj sport pro dok je gore bio dugi TT i iznenadio sam se kak kulturno ide s obzirom da je taj spuh promašaj na tom cilindru,iznenadio me i moment s obzirom na male okretaje i jednu kariku
Dax:
--- Citat: dario007 - 06 Siječanj, 2018, 11:35:53 ---Nema na cemu :icon_thumright:
Cestitke za spuh i ovdje,iako smo ga vec zalili :)
Mene isto zanima kako ce to ici.
Malo si se zajebao sto si sve odjednom nakacio gore.Spuh,karb i preradjeni airbox.
Ja sam vise za opciju stvar po stvar,tako se puno lakse ravnati i postelati setup.
Da sad ne napravis glupost pa ides vidjeti koliko to ide i kak se vrti,postelaj prvo karb,ostalo ces lako...
--- Kraj citata ---
Tako i budem napravio,prvo cu postelat karb pa cu onda i malo dic start jer mi sada starta na 5000-5500,a trebao bi na 6000-6500
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Siječanj, 2018, 16:57:21 ---Znao sam da nećeš imat mira
Probao sam vozit taj sport pro dok je gore bio dugi TT i iznenadio sam se kak kulturno ide s obzirom da je taj spuh promašaj na tom cilindru,iznenadio me i moment s obzirom na male okretaje i jednu kariku
--- Kraj citata ---
Jesi vidio kako fino ide sa tt-om,nije spektakularno,ali ide fino
S tim da se vrtio na 9400,a trebao se vrtit oko 9800-10000 tako da je i zbog toga bio malo slabiji
SF2 Freak:
Dax pokazi nekima kako se vrti jedna karika. taj c16 sada neka na 12500 tuce. Vec vidim kako sport pro kida racinga :headbang:
Dax:
--- Citat: SF2 Freak - 07 Siječanj, 2018, 12:01:43 ---Dax pokazi nekima kako se vrti jedna karika. taj c16 sada neka na 12500 tuce. Vec vidim kako sport pro kida racinga :headbang:
--- Kraj citata ---
Zasto na 12500?
Po mom nekom misljenju c16 nema sta trazit na tim okretajima,c20 da,ali c16 ne,mozda sa nekim jacim kitevima.
C16 i sport pro bi trebali biti najaci na 11000,to mu je spica,ali i to cemo vijedjet!
Uopce mi nije zao sto sam ga uzeo,ima snage i momenta od 8000
SF2 Freak:
Matija je imao c16 ok bio je minareli i vrtio ga ko davao. Cak i na dragu imao super rezultate.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju