Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (10/93) > >>

Dax:

--- Citat: kos7 - 26 Kolovoz, 2017, 15:37:54 ---samo cu rec da nisi jedini kome je puko klip na replici, al smo buraz i ja tak rposli tehnici haha samo sam ga ja moral vozit okolo da se ne ugasi jer se inace nije dao upalit XDD

--- Kraj citata ---
Da jedva ga upalis
Moj je radio normalno na leru,ali bezlicno,nema taktova,ali mogao bi se vozit
To je vec drugo pucanje klipa,sad cu ici na drugu kombinaciju,necu uzimat malossi klip
Tako da imam cijelu termo grupu u rezervi
--- Citat: dario007 - 26 Kolovoz, 2017, 16:07:38 ---Nije vrag da si se dopisao :)

Zelim ti puno sretnih kilometri i sto manje serafanja.
Jbg napravio si par greski i to te kostalo klipa,sreca sto cilindar nije dobio po lampi,pa ces je moc iskoristit u nekoj rezervi ;)

Vrijeme je da se i ti navozis jer te ona replica skoro kostala godisnjeg u Jankomiru.Ja cekam onaj veseli dio sa c16 i 21 karbom,onda ce to biti sotona kako ti volis rec'! :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma kostao me taj skuter od samog pocetka!
Za dalje cem vidjet,ostavit cu cilindar i uzeti onaj klip,onda ima da se vrti ;D
Bit ce za neku rezervu

C21 nebude isao na ovo,a c16 sa velikim mozda!!!
C16 city mi je u planu zbog svakodnevne voznje i nekih donekle normalnih okretaja
Neda mi se slusat na dnevnoj bazi urlanje preko 11000

Tomi_ZG:
Čisto da ti preporučim sredstvo za čišćenje  :laughing7:

Dax:
Znaci sa tim deres i peres svog runnera :)

Dax:
Posto se rasplamsao cuning i projekti pa valjda je vrijeme da i ja napisem nesto
Stigao spuh taman prije nove godine
Hvala kolegi Dario 007 na narucivanju
Yasuni c16 nov ko ispod cekica
Flada koja se kaci na cilindar je tocno 26,98mm ili da ne cjepidlacimo 27mm

Posto mi dell 21 stoji vec godinu dana jer nije bilo potrebe za njim sad ce bit ko narucen
Sve je premjesteno iz dell 19,ubacena malo veca dizna i w9 igla

Malo sam se igrao sa airboxom jer mi rupa 21 vise nije dosta,a da nebi bilo problema sa zrakom u boxu krenuo sam se malo poigrat

Nije savrseno,ali ce posluzit svrsi
Napravio sa dvije cijevi,ali tako da dodu skroz u box ispred filtera
Jadva su stale jedna kraj druge,jedna je 20mm,a druga 13mm
Za sada dosta,to bi bilo ko jedna rupa 23.9,nekih 14% vece od frge
Vidjet cemo kako se bude ponasao skuter pa cemo po potrebi sirit ili smanjivat rupu

RunnerSukosan:
Opa, ipak pala odluka na cistokrvni C? Koliki je promjer ispuha na cilindru i oce pasti kakvo turpijanje?

Sto se tice ovih cjevcuga one mi vise djeluju ko restrikcija jer zrak treba proc dulji put dok dode do boxa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju