Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2018, 19:15:58 ---
--- Citat: SF2 Freak - 03 Srpanj, 2018, 18:19:49 ---
--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2018, 10:40:51 ---Najgore je kaj Suhi vozi pezu 50 bokte, a ima predispozicije da bude najbrzi u Europi :toothy12:
--- Kraj citata ---
Bitno da sam brzi od pure , Europa nega ceka :toothy9:
--- Kraj citata ---
Frendic, kad peza bude brza od piaggia LC bio ajnspric ili karbos, ja ti dajem kljuceve od svih piaggia, i jos cu ukrasti daxu, radetu i dacevrosu skutete pa cu ti i te kljuceve poklonoti, a bum slozio nrga powera pa da izbrasnari tvog zgewindanog lamborginija s masinom od DACIE 0.7 U APSOLUTNO SVEMU. :headbang:
--- Kraj citata ---
Kreni ti skupljat kljuceve i eure :icon_tongue:
Dax:
--- Citat: Josip - 03 Srpanj, 2018, 23:51:44 ---
--- Citat: Dax - 27 Lipanj, 2018, 17:38:01 ---
--- Citat: Josip - 27 Lipanj, 2018, 17:25:52 ---Gospon Dax, imate li sad nekakve konkretnije utiske nove gume? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Za sada je odlicna
Po kisi se jos nisam vozio,ali na suhom je odlicna
Fino grize
Nisam ulazio u neke duze voznje i extremne zavoje da ju ispostujem dokraja
Za sada najbolja guma koju sam imao na zadnjem kraju
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ako si slucajno probao molas, kakva je u usporedbi s njom?
Ni ja ne vozam po kisi pa to nije nikakav faktor
Hvala na odgovoru i ispricavam se na davljenju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisam probao molas,ali kolega corector je,probao je moj skuter neki dan pa ti mozda nesto vise moze rec ako je uspio steci neko dojam u kratkom diru
Corector:
Ne volim kombinacije guma pa ne znam, i jedan djir na kratko mi je premalo vremena makar sam vise puta tak odvozio. Ali drzi se jako dobro.
Meni je se se ulje u prednjoj vilici totalno razrijedilo i vilica radi samo na oprugama, zato mi je i proklizala prednja molasica, gledam i ne vjerujem sta se desava. Zaboravio da vilica izdize skuter kad naletim na neravninu.
Dax:
Kako veli Rade!
BAMMMMM!
131 po satu,Suhi pao si
Iza mene nexsus 500 kojeg sam presisao pa je krenuo zamnom,uglavnom pratio me na guzici,mogao me stic da je htjeo
Stanemo na semaforu,a on kaze 135 po cuki od nexusa,a ja njemu 131 po mojoj
Samo se nasmijao
dario007:
To je od uvazenog clana gospodina Diteka izraz! BAM! :)
I ja sam danas sportcityu pokazao de pes pizdu nosi,samo nezz kolko je kubika bio.Pao je na 3 semafora do nekih 110 po mom satu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju