Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (82/93) > >>

dacerovs:
Decki, samo se firtaci izazivaju i trkaju. Izgleda da ce cvajo za par godina izdusit. Ja kolko god se vozio po gradu, samo se sa Beverly-ima trkam, Pia MP3, aprilia atlantic 250 itd itd. Di su jebene cvaje, nema pravih cvaja vise.
Pa prije je rajnera SP 180 bilo na svakom koraku, kad sam isao u srednju 2007-2008g Italjet Dragstara je isto bilo, sve odumrli u pm!!
Sedamdesetki je isto bilo na svakom koraku.
Izgleda da danas samo dostavnjaci furaju cvaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prebi:

--- Citat: dacerovs - 10 Srpanj, 2018, 17:46:56 ---Izgleda da danas samo dostavnjaci furaju cvaju.

--- Kraj citata ---
A sve manje i oni, poceli se i oni modernizirat.

RunnerSukosan:
Pravih cvaja ima, al malo... ;) Jbg doslo moderno doba, klince vise ne zanimaju motori...

TopPerfomance4:
Ovde po tg-u se viđaju ali su večinom fuševi prije gradom prođem typhoon 125 pa skipperi 125,150 pa pia hexagon,sp180 i cijene su bile fine do 5000kn si mogao naći u srednjem stanju mada je gušt po njim šarafit

Dax:
Da sve rijeđe i rijeđe ima cvaji po gradu
Prije 10-15g je bilo svega,runner novi i stari,aprilia,neosa ko u prici,nrg-a novog i starog sam znao vidat na svakom cosku,a kineza 2t da i ne pricam,stvarno se dalo birat
Sada samo 4t,rijetko vidam koj 2t skuter,ima ih ali slabo
Ocigledno 2t era ide polako u zaborav
Ali do tada neka 2t i dalje prasi i brasnari minimalno duplo do troduplo jace motore

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju