Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Corector:
Najgore je kaj Suhi vozi pezu 50 bokte, a ima predispozicije da bude najbrzi u Europi :toothy12:
Dax:
Hahahhaah
Da da
Suhi,Tomi,Rade ajde i Danijel ulaze u tu ekipu koja tuku najbolje ubzanje i krajnju zbog visine i tezine!
Kao sta sam rekao i prije,ja i Pero ko dva cempresa hahahahhaha
Sad ce se nrg vozit normalno,neda mi se vise gubit vrijeme na stalno serafanje,vrijeme je da se vozim napokon
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2018, 10:40:51 ---Najgore je kaj Suhi vozi pezu 50 bokte, a ima predispozicije da bude najbrzi u Europi :toothy12:
--- Kraj citata ---
Bitno da sam brzi od pure , Europa nega ceka :toothy9:
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 03 Srpanj, 2018, 18:19:49 ---
--- Citat: Corector - 03 Srpanj, 2018, 10:40:51 ---Najgore je kaj Suhi vozi pezu 50 bokte, a ima predispozicije da bude najbrzi u Europi :toothy12:
--- Kraj citata ---
Bitno da sam brzi od pure , Europa nega ceka :toothy9:
--- Kraj citata ---
Frendic, kad peza bude brza od piaggia LC bio ajnspric ili karbos, ja ti dajem kljuceve od svih piaggia, i jos cu ukrasti daxu, radetu i dacevrosu skutete pa cu ti i te kljuceve poklonoti, a bum slozio nrga powera pa da izbrasnari tvog zgewindanog lamborginija s masinom od DACIE 0.7 U APSOLUTNO SVEMU. :headbang:
Josip:
--- Citat: Dax - 27 Lipanj, 2018, 17:38:01 ---
--- Citat: Josip - 27 Lipanj, 2018, 17:25:52 ---Gospon Dax, imate li sad nekakve konkretnije utiske nove gume? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Za sada je odlicna
Po kisi se jos nisam vozio,ali na suhom je odlicna
Fino grize
Nisam ulazio u neke duze voznje i extremne zavoje da ju ispostujem dokraja
Za sada najbolja guma koju sam imao na zadnjem kraju
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ako si slucajno probao molas, kakva je u usporedbi s njom?
Ni ja ne vozam po kisi pa to nije nikakav faktor
Hvala na odgovoru i ispricavam se na davljenju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju