Stavi TPR. Moderniji kit, bolje hladjenje, lagana razrada, ne treba ga grijati ko gus kad je hladan.... Ide sa nardom bez problema. Sa nekim jacim spuhom jos bolje, ali i sa nardom je opak.
Jedino sto kad cvikne trebas novi jer nema specijala kod alu kiteva.
Zamjena karike na nekih 5000km ako je sve dobro poslozeno i ako ga ne ubijas na hladno
Alfa imam pitanje za tebe. Evo na primjer:
Imam Roxa 2001. sa serijskom strujom, serijski CDI. I sad. Ja da stavim race kit, race spuh i 24 ili 28 frg, ti vjeruješ da bi ja zavrtil 12-13 tisuća okretaja bez problema? To se ja i dottore već duže vrijeme pitamo i nije nam jasno. Ja ne vjerujem baš onim okretajima na novim obrtajkama! Jel stvarno se da izvuč relativni maximum iz kita ak je serijska struja u pitanju?
I dal je piaggiova struja bolje podložnija okretajima nego minarellijeva?
I još jedno pitanje vezano uz struju i paljenje. U kojem slučaju se kupuje innerrotor? Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća, a ti me probaj sad razuvjerit.
Tnx unaprijed
Ne znam za minarelli, ali piaggio ima struju dobru do nekih 11500-12500 okr. Uzmes malossi bobinu i CDI i imas sve sto ti treba.
Naravno, sa strujom od 300+ eura imas manje opterecenje na radilici, bolju krivulju i stabilniju iskru, ali da ces to osjetit u voznji - tesko.
JA bi do pravog midracea koristio serijsko, a u midrace i jacim midrace setupima bobinu i CDI tipa Malossi. Tek za punokrvni race setup gdje se trazi zadnji atom snage bi koristio najbolju struju na trzistu