Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ak ga ima onda dobro.meni je sa 21 trosio oko 6 litara po gradu.ak kazes da je 19 slican i razlika je pol litre onda nek ga ostavi.
Meni je u planu (nakon 10000-15000km) stavit dellorto 21 i malossi radilicu, kasnije c16 ili r 1200 (neznam dali bi tog r1200 mogao stavit ali normalno sa doradjenim cilindrom i sa novim klipom i karikama) kolika bi bila trajnost, zanima me jer bi sa nabavkom dijelova počeo vrlo brzo pa da iduće ljeto bude sve složeno!
Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 12:46:08Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 12:45:13u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...Slabiji mid-race, to je sada IN Slow legenda si! Pa nisu to ženske čižmice da bi to bilo IN Koji će ti vrag race kit? Misliš da većina na forumu koja ima para nebi to stavila onda? S tim samo imaš troškove, a ako ga ne složiš kak se spada i ako ga ne uštelaš dobro, uzalud bačeni novci! A da ne govorim o potrošnji od minimalno 8 l/100km i ulju koje ne smije bit jeftinije od 130 kuna po litri! I obavezno inerrotor gore!Vidim da te recimo base kit ne privlači... Ali kaj misliš na Due Plus? Ali ti onda treba Nardo ili Gianelli Shot. 21 frg ti bi bil čisto dosta onda za to!Overrange je odlična stvar al pitanje kolko je tebi to isplativo. Jedino ak stvarno hočeš brdo novaca potrošit i da drugima možeš pričat kaj imaš sve unutra! Kupi Multivar, kevlar remen i polutku i to ti je dosta i previše.Inerrotor, due+, nardo, tu kombinaciju ima Meglić iz samobora na roxu i motor je fakat brutala. Brijem da se sp 180 "bori" s njim i to jako teško...
Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 12:45:13u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...Slabiji mid-race, to je sada IN
u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...
Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 17:25:37Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 12:46:08Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 12:45:13u jebt. ja brijo to od metrakita neki mid race,to onda jako,a koji bi mi setup predlozili ,...Slabiji mid-race, to je sada IN Slow legenda si! Pa nisu to ženske čižmice da bi to bilo IN Koji će ti vrag race kit? Misliš da većina na forumu koja ima para nebi to stavila onda? S tim samo imaš troškove, a ako ga ne složiš kak se spada i ako ga ne uštelaš dobro, uzalud bačeni novci! A da ne govorim o potrošnji od minimalno 8 l/100km i ulju koje ne smije bit jeftinije od 130 kuna po litri! I obavezno inerrotor gore!Vidim da te recimo base kit ne privlači... Ali kaj misliš na Due Plus? Ali ti onda treba Nardo ili Gianelli Shot. 21 frg ti bi bil čisto dosta onda za to!Overrange je odlična stvar al pitanje kolko je tebi to isplativo. Jedino ak stvarno hočeš brdo novaca potrošit i da drugima možeš pričat kaj imaš sve unutra! Kupi Multivar, kevlar remen i polutku i to ti je dosta i previše.Inerrotor, due+, nardo, tu kombinaciju ima Meglić iz samobora na roxu i motor je fakat brutala. Brijem da se sp 180 "bori" s njim i to jako teško...zasto mislis da ti na race setup-u "treba" innerrotor?
ovak,kaj bi bilo da stavim due +,neki slabiji spuh tipa nardo ili nesto stage6 mozda...uz ove popratne djeelove...
ok,ajd onda da kit bude tpr:sad koja radilica,jel treba getribu dirat,i koji spuh...koji ce najvise izvuc iz njega al da ga nece odma sjebat...ostalo ce bit:delta,polini evo2 zvono,malossi overrange,karb 21mm,stage6 tassinari...
Stavi TPR. Moderniji kit, bolje hladjenje, lagana razrada, ne treba ga grijati ko gus kad je hladan.... Ide sa nardom bez problema. Sa nekim jacim spuhom jos bolje, ali i sa nardom je opak.Jedino sto kad cvikne trebas novi jer nema specijala kod alu kiteva.Zamjena karike na nekih 5000km ako je sve dobro poslozeno i ako ga ne ubijas na hladno
Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:38:52Stavi TPR. Moderniji kit, bolje hladjenje, lagana razrada, ne treba ga grijati ko gus kad je hladan.... Ide sa nardom bez problema. Sa nekim jacim spuhom jos bolje, ali i sa nardom je opak.Jedino sto kad cvikne trebas novi jer nema specijala kod alu kiteva.Zamjena karike na nekih 5000km ako je sve dobro poslozeno i ako ga ne ubijas na hladnoAlfa imam pitanje za tebe. Evo na primjer:Imam Roxa 2001. sa serijskom strujom, serijski CDI. I sad. Ja da stavim race kit, race spuh i 24 ili 28 frg, ti vjeruješ da bi ja zavrtil 12-13 tisuća okretaja bez problema? To se ja i dottore već duže vrijeme pitamo i nije nam jasno. Ja ne vjerujem baš onim okretajima na novim obrtajkama! Jel stvarno se da izvuč relativni maximum iz kita ak je serijska struja u pitanju?I dal je piaggiova struja bolje podložnija okretajima nego minarellijeva?I još jedno pitanje vezano uz struju i paljenje. U kojem slučaju se kupuje innerrotor? Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća, a ti me probaj sad razuvjerit.Tnx unaprijed
Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća