Ostalo > Razne offtopic teme :)

Najnovije teorije u svijetu skutera

<< < (11/12) > >>

steeef:
eeee nemoj mi dragstera,imam fiksan ovjes..za spustanje straznjeg kraja kak sam rekel,izduvam gumu pa sam lowrider  :icon_biggrin:
a kad ga operem imam 5kmh vecu krajnju kad ga olaksam za tih par kila kolko ima prasine po njemu  :icon_biggrin:

Corector:

--- Citat: steeef - 22 Travanj, 2017, 15:23:07 ---rekel sam zakaj mi nije mjerilo al dzabe  :icon_biggrin:
napises onda da si izmjeril niz velebit 110gps ali uspravan da ide 92  :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---

Pa kad se trkamo kljuc za kljuc onda je to itekako bitno  :frajer:
Moras mi jos samo pojasniti gdje sam ja mjerio 110kmh niz Velebit? Mislim da si nesto krivo protumacio jer to nisam nikada rekao niti sam bio u takvoj prilici s tim skuterom  :icon_scratch:
I ne vozimo se tako cijelo vrijeme nego to su maksimumi aka pikovi, a i netko mora odnijeti Oskara, u principu dijele se jer nas ima dosta.

--- Citat: ---istina bog,nisi ni ti natukel 50 hiljada bez otvaranja,skidanja masinje samo toci vozi..al dobro,neda mi se ulazit u rasprave bezveze..
znam i za jednog ditecha koi je odvozil preko 40 hiljada bez otvaranja masine,mjenjanja pume injektora itd..
sa skutera plastike otpadaju putem,vodena mjenjana,anlaser isto tak ali agregat ko agregat vozi i dan danas..a vozi ga decko koi sam ni svjecicu nezna skinut..

ja sam prvi rekel da nebi imal zivce ni vremena a ni volje tolko sarafit i kombinirat kolko ti po svom pj..sam kaj i tvoj skuter nije kak ga je tvornica izbacila nego si ga poslozil po svom..to ti ni ja ni niko ne osporava nit ti sere trud i poso..
ti imas svoje uvjete i mjerila kak mjeris krajnju,neko drugi ima svoje..nekad se treba slozit da se ne slazemo i toe to

--- Kraj citata ---

Cetrdeset i nesto hiljada ima agregat od runnera, i dalje je tu cuvam ga kao zivi primjer  (vozi se svaki dan) , na nrgu je i ponasa se upravo kao graletov i od ovog ekstrema kojem otpadaju plastike, samo kaj mu nije pukla radilica na 30tkm i pokazao se vec bolji od ditecha (Grale je tvrdio suprotno, onako vec tipicno odlucno pomalo zestoko, a ja imam zivi dokaz da je piaggio agregat dugovjecniji od ditecha jer znamo vec sto ga muci)  :headbang:
A filozofija ti je bila za najmanje dobiti najvise, i bome obistinilo se. Kako sam predvidio, tako je i ispalo.
Za uvjete oko mjerenja nema drugih, jer inace ti to dodje kao da netko vozi s onim pravim velikim vizirom, a netko bez njega.

Drago mi je da i ti primjecujes gafove kako kazes (znaci nisam, odnosno nismo budalice  :toothy9:) dakle ima istine, samo sto se ti gafovi moraju prihvatiti koliko god se ti potrgao da ih ispravis, to ne shvacam  :dontknow: reko sta je ovo steef poceo pricati gluposti, al ne denes. A i cuo sam za neku opaku primitivnu uvredu na tvoj racun, onako full nisko sto mi je nepoznanica jer ja se kacim samo na gafove koji se ne zele povuci i upotrebljavam samo argumente pa se tako mozemo natjecati. Kuzis, fair play, i iskoristavam blagodati liberalnosti jer toga na nekim mjestima nema.
A i necemo o tome jer takvim stvarima definitivno nije mjesto ovdje. Ipak su ovdje primarno samo teorije o skuterima koje ne drze bas vodu i iz njih se moze nesto nauciti.

SF2 Freak:
Stef ti govoris da se mi izrugujemo nekome ? Vidio si i sam moju temu na SS-u. Da sam ikome ista napisao osim sto sam iznosio cinjenice koje su se i dalje izrugivale. To je tamo pre primitivan forum , komunizam jos tamo vlada tako da nema smisla ista tipkati vise osim sto sam im napisao sto ide u takve supljikave glave.

E i da ja mjerim krajnju onako kako se vozim , a to je 80% pod volanom  :laughing7:

steeef:
jesam ja ikad rekel nest protiv piaggia?  :toothy9:
a da je piaggio pj blok i cijela masina bolja naprednija i kvalitetnija po svemu od ditech morinia znaju svi,to niko ne osporava,pa ni grale makar ima ditecha

neke stvari su se izvukle iz konteksta pa su ispale gore nego fakat jesu..

videl san sve,svacije teme i postove,ak ne komentiram ne znaci da vidim..al nisam ja sudac ni da sudim ikome..
napisal sam kaj je meni bit foruma i toe to..

a ova nazivanja nekim imenima,politickim rezimima itd smo trebali odavno prerasti  :icon_biggrin:
pa ak se vec sprdate izostavite takve nazive,jer onda fakat bude tema u smecu,a ne zato da je zabranjeno sprdanje  :icon_biggrin:

zvonkec92:
Ja mislim da meni gubi krajnju jer mi federi kvacila pocnu na 80gpsa proklizavat, sta vi mislite? Ja sam jako uvjeren da je to moguce? Moze li se tih par km nadoknaditi odvrtanjem srafa za smjesu?  :laughing3:  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju