Ostalo > Razne offtopic teme :)

Najnovije teorije u svijetu skutera

<< < (12/12)

luna500rr:

--- Citat: zvonkec92 - 22 Travanj, 2017, 18:03:26 ---Ja mislim da meni gubi krajnju jer mi federi kvacila pocnu na 80gpsa proklizavat, sta vi mislite? Ja sam jako uvjeren da je to moguce? Moze li se tih par km nadoknaditi odvrtanjem srafa za smjesu?  :laughing3:  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Obrusi klip malo pa ce bit bolje :icon_thumright:

steeef:
ubaci kuplung bez federa  :laughing7:

Grale:
Predugačke postove pišeš pa uvijek zaboravim na nekaj odgovorit, tak bum vjerojatno i sad. Ne znam osobno sve majstore,  znam jednog kojeg si i sam navel. Poenta je da nije sveto pismo da se neda složit. Ja nisam majstor nit se bavim s tim, al sam par puta i pomogel u otklanjanju nekih problema članovima s foruma (osobno, ne online). Na forum sam dosel ko totalni laik oko skutera, al sam ipak većinu toga naučil sam iz svojeg iskustva i greški. Zanima me koje su to moje tvrdnje neargumentirane? I kad sam spomenul (osim možda u zajebanciji) da je morini blok bolji/napredniji od piaggia? Pa ja sam čak jedno vrijeme razmišljal da ubacim piaggio blok na ditecha (naravno ostal bi i.e.) iz razloga jer je puno lakši tjuning zbog nabavke i raznovrsnosti dijelova i svega ostalog kaj ide u korist piaggu naspram ostalih mašina.

Tomi_ZG:

--- Citat: zvonkec92 - 22 Travanj, 2017, 18:03:26 ---Ja mislim da meni gubi krajnju jer mi federi kvacila pocnu na 80gpsa proklizavat

--- Kraj citata ---
Ovo je još jedna vrh izjava koju sam skroz zaboravio

Tvrdnja da što mekše federe kuplung ima,da će na ful gasu proklizavat i tu će gubit krajnju,onaj ko to može izjavit kuži se u djelovanje centrifugalne sile ko ja u nuklearnu fiziku

--- Citat: SF2 Freak - 22 Travanj, 2017, 16:17:03 ---Da sam ikome ista napisao osim sto sam iznosio cinjenice

--- Kraj citata ---
Napuhnut ego,nosevi dignuti do neba da možeš kaput objest na njih,nek si vozio i zalegnut 90+gpsa,netko to ne može naprosto da veruje,jer si posramio base zamorčad koja jedva ide 78,a lepi 6X u sezoni,pa onda lažeš,lažirao si vuru,dajteh te gura s audijem,evo ti ban,nećeš bit bolji od nas

Mi smo svoje dokazali na cesti i s kilometrima,moj,tvoj i dajtehov skuter imaju skupa preko 160 000km,to govori dovoljno za sebe,dotični teoretičari to neće napravit s 15 skutera svi skupa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju