Ostalo > Razne offtopic teme :)

Najnovije teorije u svijetu skutera

<< < (10/12) > >>

Grale:
Ja nit sam izumitelj oko ditech /pj mašina, nit majstor il ikaj drugo.  Sve kaj sam naučil je bilo iz vlastitih greški koje sam pokrival vlastitim novcem. Okrenul sam prek 30 hiljada bez kvarova, osim onih tipičnih za morini blok. I to je bilo kolko godina prije nego ste ti i gogy uopće vidjeli pj-a, a naravno uz romane u svojim temama postali ste stručnjaci. Ne osporujem tvoje znanje oko pj, minarelli ili nekih drugih mašina, al da si izmislil svijet za pj/ditech,  nisi,  jer vjeruj mi ima puno boljih majstora od tebe koji su popravili brdo tih skutera i vitalnih dijelova, samo ne pišu hvalospjeve o tome po svim forumima u regiji i šire.

SF2 Freak:
U cemu je problem mjeriti brzinu zalegnut i zasto to nije realno ako se radio o ravnici ?

steeef:
zato jer to nije realna brzina koju skuter more kontinuirano odrzavat..
zato jer mi nebi palo na pamet ubijat kicmu i lezat pod volanom 100 200 300 km kolko radimo dok se vozimo..
a ja ne osporavam ni tebi ni nikome da ste pod volanom zalegnuti u zavjetrinama ovak il onak postigli brzine o koima pricate,niti me to dira,respektiram svaciji trud i rad,pogotovo onome ko je spreman pomoci drugome svojim iskustvima.

meni je samo zalosno da je forum postal mjesto sprdnje i blacenje ljudi i njihova truda i rada,da se bude u svakoj temi gledalo kak se bude nekom nekaj sposralo umjesto pohvalilo..umjesto pomaganja jedni drugima,tu se koljemo ko zivotinje koje nemaju ni pameti ni razuma.

svi smo svojevremeno imali gafova,fiks ideja,greski i blesavih pitanja i odgovora,tak da je bezveze sad sprdat se s necijih drugih,izvlacit iz konteksta itd.

vama je fora natocit dizel u auspuh i dimit i smrdit po gradu,nekom nije pa vas niko zbog toga il neceg slicnog ne razapinje po forumu  :icon_biggrin:

Corector:

--- Citat: steeef - 22 Travanj, 2017, 11:41:22 ---ako je tebi mjerilo za krajnju brzinu da polegnut pod volanom hvatas zavjetrine,nizbrdice i treba ti 5km ravnice da ulovis tu krajnju,to nit je realna brzina nit je realno mjerilo u realnim uvjetima..
boli me k**ra* da ti bar ide 136gpsa

--- Kraj citata ---

Tako je, to mi je mjerilo, i ne razumijem u cemu je problem? Ide on i 95kmh pod normalno. Ne kuzim sto tu nije jos jasno? Stefov stav nam je jasan i to je ok, u pravu si, ali eto svaka budala ima svoje veselje.

--- Citat: ---pa grale je s ditechom natukel 30 hiljada,od toga 20 dok nije nist ni drkal po njemu osim svjecicu zamjenil,nit je bil izumitelj ni inovator a ditech je iso iso iso i jos ide dok ga izvadi iz garaze  :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Covjek je bio jedan od onih sretnika, nije ni svjestan koliko. Pa i moja 3 agregata se paralelno tako voze, s tim da sam na nekim imao poneki problem jer su to sve stare rage i trebalo mi je jako malo vremena.

Grale ti si bio jedan od sreckovica i dobro si prosao, boli te uvo.
A jel znas zasto se ranije nisam interesirao za te agregate??? Pa upravo zato sto su svi ti strucnjaci toliko pljuvali po tim agregatima da se nisam usudio prici toj masini, da bi na kraju otisao preko 10 puta do mora i nazad s tim agregatom i nikad mi nije stao. Normalno da nisam izmislio svijet, ali sam ga u nekim stvarima dopunio, kao i svatko tko se primi posla. I daj mi navedi barem 5 osoba (izuzmi steefa) kad znas za toliko brdo ljudi, slobodno mi napisi na pm jer opcenito previse lupetas, a slabo mi argumentiras, volio bih da budes malo konkretniji jer taj zestok pristup bez pokrica treba malo omeksati argumentima. :glasses9:

--- Citat: steeef - 22 Travanj, 2017, 15:08:55 ---zato jer to nije realna brzina koju skuter more kontinuirano odrzavat..
zato jer mi nebi palo na pamet ubijat kicmu i lezat pod volanom 100 200 300 km kolko radimo dok se vozimo..
a ja ne osporavam ni tebi ni nikome da ste pod volanom zalegnuti u zavjetrinama ovak il onak postigli brzine o koima pricate,niti me to dira,respektiram svaciji trud i rad,pogotovo onome ko je spreman pomoci drugome svojim iskustvima.

meni je samo zalosno da je forum postal mjesto sprdnje i blacenje ljudi i njihova truda i rada,da se bude u svakoj temi gledalo kak se bude nekom nekaj sposralo umjesto pohvalilo..umjesto pomaganja jedni drugima,tu se koljemo ko zivotinje koje nemaju ni pameti ni razuma.

svi smo svojevremeno imali gafova,fiks ideja,greski i blesavih pitanja i odgovora,tak da je bezveze sad sprdat se s necijih drugih,izvlacit iz konteksta itd.

vama je fora natocit dizel u auspuh i dimit i smrdit po gradu,nekom nije pa vas niko zbog toga il neceg slicnog ne razapinje po forumu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

OK steef, kuzim ja tebe, mi se tu sprdamo. I kud sad ovo vodi? Sprdanje ce se zabraniti, a "dubokoumne izjave" ce ostati kao kamen temeljac, i onda cemo mi ispasti budale?
Da se takve stvari editiraju i povuku normalno da se nebi sprdali s tim. Kad ti sebi na dragsteru spustis zadnji kraj za par cm onda cu razmisliti.

Sto se tice dizela, mi ga natocimo i dimimo, ali barem ne odvrcemo seraf smjese za pola kruga i dobivamo 4, 5kmh.
Uostalom tema je poucna i vruca.

steeef:
rekel sam zakaj mi nije mjerilo al dzabe  :icon_biggrin:
napises onda da si izmjeril niz velebit 110gps ali uspravan da ide 92  :icon_biggrin:

istina bog,nisi ni ti natukel 50 hiljada bez otvaranja,skidanja masinje samo toci vozi..al dobro,neda mi se ulazit u rasprave bezveze..
znam i za jednog ditecha koi je odvozil preko 40 hiljada bez otvaranja masine,mjenjanja pume injektora itd..
sa skutera plastike otpadaju putem,vodena mjenjana,anlaser isto tak ali agregat ko agregat vozi i dan danas..a vozi ga decko koi sam ni svjecicu nezna skinut..

ja sam prvi rekel da nebi imal zivce ni vremena a ni volje tolko sarafit i kombinirat kolko ti po svom pj..sam kaj i tvoj skuter nije kak ga je tvornica izbacila nego si ga poslozil po svom..to ti ni ja ni niko ne osporava nit ti sere trud i poso..
ti imas svoje uvjete i mjerila kak mjeris krajnju,neko drugi ima svoje..nekad se treba slozit da se ne slazemo i toe to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju