Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner-Crash!!  (Posjeta: 8861 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: Runner-Crash!!
« Odgovori #20 : 06 Listopad, 2008, 18:32:20 »
šit nisam mu čitao profil dokraja.

ovo bi bio kod nas šečer.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #21 : 06 Listopad, 2008, 18:33:05 »
jesi pročitao što sam ti napisao na prvoj stranici.
jesam ali nazalost to kod nas ne vrijedi....mozes do sutra da ih tuzis i slicno...od toga nema nista...ev pito sam i momka sto radi u firmi koja odrzava puteve..Tuzla putevi...kaze momak nema od toga nista...ti mozes pokusat ali dosad u 95% slucajeva kaze to se razvlaci po par godina i na kraju nista ne bude......a meni se stvarno ne da cekat par godina....jbg...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #22 : 06 Listopad, 2008, 18:34:30 »
Ja bi rađe negdje nasao neke polovne jer pasu sa bilo kojeg runnera,stalkera,nrg-ja,typhoona.Sva sreca pa dolazi zima pa ces imat vremena polako nalazit i kupovat djelove da se to sve slozi kak se spada.

Mislim da ne, ejr novi runner ima 14 cola kotac

mislim da su vilice iste.stvar je samo mozda u debljini osovini koja prolazi kroz kotac a i to se da rjesit promjenom lagera.Jbg treba skinut vilice i usporedit ih sa nekim od navedenih skutera pa onda vidjet sta i kako dalje.

Nisu iste, a i cijena je dosta razlicita. One za Runner kostaju 30-40% vise.
Barem na http://www.easyparts.nl

a jbg.al nema veze.ja bi ipak probao usporedit vilice od starih gilera i piaggia pa vidjet u cem je razlika i ak je prevelika zajebancija oko prilagodbe na novog runnera onda bi isao kupit nove jer 1800kn bas i nije malo.Za otprilike te novce si popravi skoro cijeli scoot.

1. Nije isti hod koji imaju zbog promjera kotaca
2. nebi te htio strasit, ali ako se dobro sjecam, 1700-1800 kuna su za NRGa, a ako su ove skuplje kao i vani, onda mozes racunati i na 2300+ kuna. Ipak, dobro provjeri jer u ducanima ne znaju razliku niti gus i alu kita, a kamoli vilice koje ne prodaju tako cesto

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #23 : 06 Listopad, 2008, 18:37:00 »
jesi pročitao što sam ti napisao na prvoj stranici.
jesam ali nazalost to kod nas ne vrijedi....mozes do sutra da ih tuzis i slicno...od toga nema nista...ev pito sam i momka sto radi u firmi koja odrzava puteve..Tuzla putevi...kaze momak nema od toga nista...ti mozes pokusat ali dosad u 95% slucajeva kaze to se razvlaci po par godina i na kraju nista ne bude......a meni se stvarno ne da cekat par godina....jbg...

Kod nas je situacija ak padnes zbog obicnog sljunka na cesti ak imas srece mozes dobit na sudu a kamoli ak padnes zbog tak neke stvari.Kod nas je pravosuđe koma a kod vas je jos onda kak vidim jos duplo gore. :sad1:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 06 Listopad, 2008, 18:43:59 »
Ja bi rađe negdje nasao neke polovne jer pasu sa bilo kojeg runnera,stalkera,nrg-ja,typhoona.Sva sreca pa dolazi zima pa ces imat vremena polako nalazit i kupovat djelove da se to sve slozi kak se spada.

Mislim da ne, ejr novi runner ima 14 cola kotac

mislim da su vilice iste.stvar je samo mozda u debljini osovini koja prolazi kroz kotac a i to se da rjesit promjenom lagera.Jbg treba skinut vilice i usporedit ih sa nekim od navedenih skutera pa onda vidjet sta i kako dalje.

Nisu iste, a i cijena je dosta razlicita. One za Runner kostaju 30-40% vise.
Barem na http://www.easyparts.nl

a jbg.al nema veze.ja bi ipak probao usporedit vilice od starih gilera i piaggia pa vidjet u cem je razlika i ak je prevelika zajebancija oko prilagodbe na novog runnera onda bi isao kupit nove jer 1800kn bas i nije malo.Za otprilike te novce si popravi skoro cijeli scoot.

1. Nije isti hod koji imaju zbog promjera kotaca

2. nebi te htio strasit, ali ako se dobro sjecam, 1700-1800 kuna su za NRGa, a ako su ove skuplje kao i vani, onda mozes racunati i na 2300+ kuna. Ipak, dobro provjeri jer u ducanima ne znaju razliku niti gus i alu kita, a kamoli vilice koje ne prodaju tako cesto

onda nis.ima tu onda dosta posla ali dalo bi se i to sredit ak sve drugo pase.Kolko kostaju malossijeve F32 vilice.Znam da su F36 oko 1000eura sto je bezobrazno skupo.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 06 Listopad, 2008, 19:35:02 »
Jel neko zna cijenu prednje maske ..znaci prednja maska bez one plastike gdje ide znak i bez oni plastika sa strane gdje pise Gilera...samo prednja maska....i cijenu Krlice(korita) ...kod nas sam gledo pa me sad zanima kolika je razlika u hr i ovdje i gdje bi eventualno uzimo...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #26 : 07 Listopad, 2008, 01:02:18 »
o *****u nemaš sreće... :( ovo je jebena šteta
ja sam danas se malo ljubio sa nekim caddyem na beverlyu.. sva sreća meni ništa, šteta oko 500 kuna, krivi obadvoje a ja bez A kategorije.. na kraju uzeo liku 350 kuna i ošo.. :)
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #27 : 07 Listopad, 2008, 01:41:07 »
Koja šteta... a fakat je lijepo sređen runner!

Sreća u nesreći kaj je tebi dobro. Ali znam kaj je najgore: Kad skužiš da tebi nije niš a šteta na motoru PREvelika za naše plitke džepove...

Ja sam jednom s autom skoro potepo otvoreni šaht al sva sreća kaj je cura vidla i zaderala se u zadnji čas da skrenem!
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 07 Listopad, 2008, 10:42:00 »
ma i ja kazem sreca u nesreci...juce kontam hajde nije nista puno meni..jutros usto :D neomzes ustat iz kreveta..sve me zivo boli...otiso do motora da ga malo pogledam...jos vise me zaboli i srce i sve ostalo....suzukija nisam ni primjetio da stoji...ocito je da vise volim runnera :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #29 : 07 Listopad, 2008, 11:22:59 »
ma i ja kazem sreca u nesreci...juce kontam hajde nije nista puno meni..jutros usto :D neomzes ustat iz kreveta..sve me zivo boli...otiso do motora da ga malo pogledam...jos vise me zaboli i srce i sve ostalo....suzukija nisam ni primjetio da stoji...ocito je da vise volim runnera :D
:headbang: :headbang:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #30 : 07 Listopad, 2008, 18:04:50 »
Stvarno nemaš sreće :( sada ga ponovo sredi, samo naprijed :icon_thumright:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #31 : 07 Listopad, 2008, 18:15:16 »
evo prednju masku sam dogovorio da uzmem od dine ....moram jos nac krlicu ...i viljusku novu ..onda ide farbanje na novo..to mi nije problem jer sam sebi radim....opet ce bit ista boja...decembar onda ide tunning i opet do sezone sve super :D hehe :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #32 : 07 Listopad, 2008, 18:48:05 »
evo prednju masku sam dogovorio da uzmem od dine ....moram jos nac krlicu ...i viljusku novu ..onda ide farbanje na novo..to mi nije problem jer sam sebi radim....opet ce bit ista boja...decembar onda ide tunning i opet do sezone sve super :D hehe :D

sretno.prvo sebe zakrpaj a onda skutera.ima vremena zima je duga i hladna. :icon_thumright:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 07 Listopad, 2008, 19:46:37 »
malo olaksanje..vilice su jutros poslane u jedan grad pored mog u firmu koja se bavi ispravljanjem ramova,vilica i slicnog...i rekli su mi javit pred vece hoel se moc ispravit i koliko para...i malo prije me zove covjek...kaze da nije nista strasno i da se mogu ispravit na fabricke postavke...da ce me kostat oko 30 eura to...meni super....kaze da zna dimenzije za gillerine vilice tj kako trebaju bit ..jer se i tim bave pa znaju valjda...koliko tu ima istine da se mogu ispravit ko fabricke da budu neznam....uglavnom mi garantuje godinu dana da ce sve bit ok .....i da ce vratit kako su bile fabricke...jedino sto ce potrajat 10 dana jer nemaju vremena sad ..imaju nekog posla...
« Zadnja izmjena: 07 Listopad, 2008, 19:48:50 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 07 Listopad, 2008, 19:51:02 »
j#bo ja majku svima oonima kaj to naprave,nemogu se ovi iz cesta malo popeljat po gradu pa vidit di je sta je,...

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 07 Listopad, 2008, 20:02:34 »
ma kakvi oni..ja sam imo situaciju skoro u stanu...znaci renoviran je stan ulozeno 15000eura u stan na renoviranje...i nekim slucajenm kad je pusteno centralno grijanje u zgrade...i ako je nov radiator bio ..puko je na jednom mjestu radiator...i meni i jos par stanara u zgradi...znaci meni je puko samo na jednom mjestu mala rupica promjera milemtar i to je pocelo da kapa voda....posto sam ja bio kuci sam..zvao iz centralnog grijanja ljude ..kazu doce...tad je samo kapala pomalo voda..poslije pola sata ...to je pocelo...isto kao na miniwash pristiak i moro sam cuvat prstom...poslije 35 poziva ne uspijeli..svaki put niko se ne javlja ...napokon su dosli na vrata i nesto kao ljuti...a na tom radiatoru je narvno kad se postavljo novi..ugradjen ventil za takve slucaje..koji se jednostavno zavrne...i ti isti ljudi su ga ugradjivali jer kod nas samo oni mogu zakonski radit oko radiatora....nije funkcionirao....znaci postavili su ga i ne radi..kako god okrenes rucicu na ventilu ne prekida se dovod vode za radijatore.....sreca pa sam ja imao zivaca cuvat nekih sat i po ..tako prstima tu rupicu..mjenjao sam prste i ukocio se sav....kad su dosli otisli su u podrum i cijeloj zgradi zaustavili grijanje da bi zamjenili radiator..i bili su veoma drski...eh kad je buraz doso on im je tek nagovorio se i naravno tuzit ce ih..jer je napravljena i steta u stanu od vode...a i komsiji ispod isto....zato mene ovakve situacije u ovom gradu ne iznenadjuju...redovno se moze vidjeti da nema nekog sahta...resetki za odvod i slicno....a naravno upozorenja nigdje nema...nekog znaka ili slicno....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #36 : 08 Listopad, 2008, 00:48:35 »
malo olaksanje..vilice su jutros poslane u jedan grad pored mog u firmu koja se bavi ispravljanjem ramova,vilica i slicnog...i rekli su mi javit pred vece hoel se moc ispravit i koliko para...i malo prije me zove covjek...kaze da nije nista strasno i da se mogu ispravit na fabricke postavke...da ce me kostat oko 30 eura to...meni super....kaze da zna dimenzije za gillerine vilice tj kako trebaju bit ..jer se i tim bave pa znaju valjda...koliko tu ima istine da se mogu ispravit ko fabricke da budu neznam....uglavnom mi garantuje godinu dana da ce sve bit ok .....i da ce vratit kako su bile fabricke...jedino sto ce potrajat 10 dana jer nemaju vremena sad ..imaju nekog posla...

ako oni kazu da ih mogu poravnat u 0 onda im treba vjerovat.a 30eura je stvarno nis naspram 1800kn.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 08 Listopad, 2008, 01:58:02 »

ako oni kazu da ih mogu poravnat u 0 onda im treba vjerovat.a 30eura je stvarno nis naspram 1800kn.
da upravo to..mislim ono da ja smijem reci burazu to nebi bila frka...on bi mi dao..ovako nesmije niko saznat od mojih  i moram sam sve da uradim sto mogu i platim ...to mi je najveci problem..zato sam se odlucio na ovu varijatnu od 30 eura :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #38 : 08 Listopad, 2008, 09:19:16 »

da upravo to..mislim ono da ja smijem reci burazu to nebi bila frka...on bi mi dao..ovako nesmije niko saznat od mojih i moram sam sve da uradim sto mogu i platim ...to mi je najveci problem..zato sam se odlucio na ovu varijatnu od 30 eura :D

daj mi smo reci kod kog skrivas skutera.kaj mislis da ti starci i buraz nece posumljat da skutera nema dugo doma. :icon_tongue:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #39 : 08 Listopad, 2008, 09:58:25 »
a ne vidi skuter je doma...stoji u podrumu...jer nesmijem u garazi vidio bi buraz.... a ja svaki dan npr navece kad se inace i idem vozat ..uzmem kacigu,rukavice,jaknu ....odem napolj ko vozat se ...ostavim opremu dole u podrumu i odem negdje napolje ovako pjeske :D ...tako da nece skuzit ....danas evo na svu srecu..zove me frend jedan..nije mi neki frend ali eto ispade extra covjek...nazvo me i cuo da sam upo...pita sta ti je otislo ja tako kazem viljuska,pradnja maska,krlica...momak govori dodji do mene imam ja nesto...otiso ja do njega,momak mi djabe dao novu prednju masku i krlicu...jer ima set oklopa rezervni..i ja pitam koliko para ...momak govori ma kakve pare...to i onako meni ne treba ..poklon :D kaze ali mu moram uslugu ucinit ja reko reci sta treba...navodno svidja mu se jedna moja rodica :D dao mu broj..malo snjom cu popricat vak nak :D kaze i ako ne uspije ...oklopi ostaju tebi ne sikiraj se :D ...ja sav sretan...jos samo sad pricekam jedno 15 dana max da mi oni viljusku vrate nazad i to je to...ovi dana idu maske na farbanje kad ulovim vremena...uglavnom stavit cu slike kad bude sve gotovo :)
Valentino Rossi 46!!!!!