Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner-Crash!!  (Posjeta: 8859 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Runner-Crash!!
« : 06 Listopad, 2008, 15:35:16 »
Eh ovako...kreno ja sa svojim voljenim runnerom do frenda nesto....i idem ulicom.. auto ispred mene stoji i iz suprotnog smjera stoji auto...nece ni jedan ni drugi da se maknu par cm u stranu da moze ovaj proc...nego svako ceka da ovaj drugi skrene pa da on prodje...i cekaj jedno 40 sek tako...i kako frend stanuje u zgradi koja je lijevo..ja zmigavac i reko da skrenem u ulicu lijevo...kad samo odjednom bummm ja 5 metara dalje na betonu na ledjima lezim.....sta se desilo...sljedece...kako preko cijele duzine ceste ima resetke za odvod kad pada kisa..tj resetka velika iz 3  djela..srednji dio je neko skino...i ja kako sam iso tocak je prednji uletio u taj kanal gdje nema resetke promjera 20cm..i prednji kraj se samo zabio i ja sma preletio preko motora...rezultat toga...pukla prednja maska...krlica(korito)plastike oko volana..zmigavac napuko....podnice pukle na 2 mjesta...plastika kod rezervoara iskocila...prednja vilica se savila prema unutra..udubljen zx...Sto se mene tice...malo se u nogu uradio..plavo ima isto i na laktu na ruci ..kako sam sstavio ruke preko glave da sacuvam kacigu,malo na ledjima plavo ima kako sam udario od beton...i bole me malo rebra,ledja ..vecinom sve me boli..bio na pregledu kazu da sam ok.. :D evo slike pa vidite...dosla policija...ja govorim pa sta ja mogu,koga tuzit..kaze mozes tuzit opstinu ali znaj da nikad nista od njih neces dobit..tak da djabe ti..i ja samo lijepo kazem ma ebem ja vama mater svima...evo slike pa vidite sta je bilo sa skutera....i pitanje jedno da ne otvaram novu temu...jel moguce vilice ispravit...kaze mi jedan lokalni majstor da su se savile gore negdje na cijevi nekoj i da mogu se ispravit da njemu donesem ?? sta vi mislite??posto bas nisam sa lovom a moram sve uradit to da ne saznaju moji kuci..znaci o svom trosku sve....najvise mi je krivo sto radi gluposti sjeba skut djabe..da me udario kamion,voz,tenk,avion,brod bilo sta tako nebi mi bilo krivo..ok moja greska ja kriv jbg...a ovak ...ccc nemogu opisat osjecaj  :hmh:...pored svega zaboravi napisat...poslije toga cca 2 min covjek upade sa autom u taj kanal tj tocak mu upo..i puce dole nesto sto drzi tocak ..moro zvat slep sluzbu...poslije toga cca 15 min....momak sa nekim kinezom od 150 ccm upade ..isto upo u taj ko kanal i na stranu se samo prevrno..iskrivio prednju felgu :D

http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008381fq3.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008382zq5.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008383aj3.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008384ag3.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008385zy9.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008386gf0.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008387pn7.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008388tr6.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008389oy6.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008390nk8.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?image=06102008392ck1.jpg
« Zadnja izmjena: 06 Listopad, 2008, 15:46:43 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
Odg: Runner-Crash!!
« Odgovori #1 : 06 Listopad, 2008, 15:46:42 »
auuuu pa lepo si ga pocastio...i zx je lepo dobio....

sta reci....jbga
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 06 Listopad, 2008, 15:55:22 »
U HR bi postupak bio ovakav:

-zvati policiju na uvidjaj
-naplatiti stetu od hrvatskih cesta

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #3 : 06 Listopad, 2008, 15:55:58 »
a j****u sunce.pa moze netko poginuti na toj rupi..to treba sanirati kako kazu.
zajebi ti to sto murjaci kazu ja bi njih tuzio ko ih sljivi

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 06 Listopad, 2008, 16:14:46 »
a nema zvao sam sad malo prije prijatelja radi u policji ..kaze bilo je takvi slucajeva dosta...i nikad nista nisu dobili od ovih nasi sto ceste odrzavaju...a ni od opstine...i kaze da cu samo djabe placat po sudu pretrese one a svaki je po 100 eura ...i smao cu na kraju izgubit jos vise...jbg..nekad je dobro kad nema zakona nekih strogih...a nekad kao sad u ovoj situaciji...to nevalja nikako....i ja sam isto mogo poginut ...metar mozda sam bio od provalije ..tj od korita rijeke koja prolazi kroz grad...ne vidi se na slikama jer sam pomako skuter mozda 500 m odatle ...ali jbg...ima tu i srece i nesrece i svasta nesto...imal ko kakvu ideju sto se tice prednje vilice ?? hocel se moc sta uradit ?
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #5 : 06 Listopad, 2008, 16:57:15 »
a jbt..eto vidi sta se desi..jos nikakvu stetu nemozes izvuci..zao mi je..

Offline dbara

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Do ruba pa nazad...
    • - Dino Bara Photography -
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Scarabeo 250 i.e.
« Odgovori #6 : 06 Listopad, 2008, 17:12:21 »
lipo si se skrshija

kako sam sstavio ruke preko glave da sacuvam kacigu

bolje unishtit kacigu nego ruke nju mozesh kupit ruke ne...
samo gas...

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #7 : 06 Listopad, 2008, 17:29:31 »
stvarno steta skuta....prevellika
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #8 : 06 Listopad, 2008, 17:46:48 »
Šteta drug..prava šteta..i scootera a i tebe.. :notworthy:

Offline yakov

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb,sesvete
  • Moj Skuter: Baotian
« Odgovori #9 : 06 Listopad, 2008, 18:04:52 »
a moram sve uradit to da ne saznaju moji kuci

a kako mislis da ti nitko doma nece skuzit da si razbio pola skutera
VLAST I POLICIJA- MITO I KORUPCIJA

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #10 : 06 Listopad, 2008, 18:05:35 »
Jbt.bitno da tebi nije nista ozbiljno.a kaj se tice samog skutera stvarno je dosta najebao.Po meni da si ga odveo na procjenu stete mislim da bi to bila totalna steta tako da ces morati ak ga mislis dovesti u pocetno stanje uloziti stvarno dosta novaca. A kaj se tice vilica mislim da cu te morati razocarati jer su to najobicnije vilice koje su iz komada i nemozes ih rastaviti da ih poravnas.Mozda ce se dat nekak malo poravnat ali po meni nikad nece bit u nuli ali to ce reci sami majstor koji ce ih ravnati.Ja bi rađe negdje nasao neke polovne jer pasu sa bilo kojeg runnera,stalkera,nrg-ja,typhoona.Sva sreca pa dolazi zima pa ces imat vremena polako nalazit i kupovat djelove da se to sve slozi kak se spada.

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #11 : 06 Listopad, 2008, 18:10:49 »
ma sa te briga, imas suzu :D :D

dosta toga je puklo za tako nesto... ali di ces ruke preko kacige, jesi boodala :icon_biggrin:
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 06 Listopad, 2008, 18:11:35 »
Ja bi rađe negdje nasao neke polovne jer pasu sa bilo kojeg runnera,stalkera,nrg-ja,typhoona.Sva sreca pa dolazi zima pa ces imat vremena polako nalazit i kupovat djelove da se to sve slozi kak se spada.

Mislim da ne, ejr novi runner ima 14 cola kotac

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #13 : 06 Listopad, 2008, 18:16:48 »
ako nemaš nikakvu nepokretnu imovinu dobijaš potvrdu o oslobođenju od sudskih troškova tako da niš ne plačaš kad se diže privatna tužba na sudu.

zbog prometne nezgode policija je trebala napraviti uviđaj i zbog počinjene štete navesti onoga tko je vlasnik tj. tko održava ceste kao okrivljenog jer nisu održavali cestu kako treba.

onda ideš na servis servisiraš skuter račun priložiš uz papire koje dobiješ od policije o napravljenom uviđaju i kreneš u svoje osiguranje i tražiš da ti srede račun na štetu okrivljenog tj. onog koji održava ceste jer oni imaju fond za takve stvari.

nakon toga odeš u bolnicu i tražiš papire sve koje možeš dobiti i to priložiš papirima odprije i tražiš odštetu za nanesene boli jer oni nisu sanirali cestu i ti si se razbio.

e da zaboravio sam ti reči da priložiš i oštečenja obleke ako imaš razderotine i na kacigi ako imaš vidljivo da si zveknia glavom.

ako neče milom ide silom zato im kažeš da ide sve na sud ako ne plate, i tu ti sad ulazi ona potvrda sa početka mog pisanja.

daš advokatu dogovoriš se na postotak i uz tu potvrdu nedaš ni dinara do okončanja suda.

tu potvrdu vadiš u poreznom uredu svoje opčine.
« Zadnja izmjena: 06 Listopad, 2008, 18:19:30 mrcina »
Piaggio X9 250  Black Box

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #14 : 06 Listopad, 2008, 18:20:22 »
Ja bi rađe negdje nasao neke polovne jer pasu sa bilo kojeg runnera,stalkera,nrg-ja,typhoona.Sva sreca pa dolazi zima pa ces imat vremena polako nalazit i kupovat djelove da se to sve slozi kak se spada.

mislim da su vilice iste.stvar je samo mozda u debljini osovini koja prolazi kroz kotac a i to se da rjesit promjenom lagera.Jbg treba skinut vilice i usporedit ih sa nekim od navedenih skutera pa onda vidjet sta i kako dalje.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 06 Listopad, 2008, 18:20:59 »
ma jbg sta cu polako skupljat pare preko zime pa ga radit...nema druge..danas sam zvao piaggio centar u zagrebu ..vilice ispadnu oko 1800 kn....jel neko zna 100% cijenu ko je uzimo vilice prednje ??
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #16 : 06 Listopad, 2008, 18:22:16 »
jesi pročitao što sam ti napisao na prvoj stranici.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 06 Listopad, 2008, 18:25:47 »

mislim da su vilice iste.stvar je samo mozda u debljini osovini koja prolazi kroz kotac a i to se da rjesit promjenom lagera.Jbg treba skinut vilice i usporedit ih sa nekim od navedenih skutera pa onda vidjet sta i kako dalje.

Nisu iste, a i cijena je dosta razlicita. One za Runner kostaju 30-40% vise.
Barem na http://www.easyparts.nl

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #18 : 06 Listopad, 2008, 18:25:59 »
jesi pročitao što sam ti napisao na prvoj stranici.

To sto si ti napisao je istina i vrijedi u HR ali izgleda da u BiH nazalost nije takav slucaj. :sad1:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #19 : 06 Listopad, 2008, 18:31:38 »

Nisu iste, a i cijena je dosta razlicita. One za Runner kostaju 30-40% vise.
Barem na http://www.easyparts.nl

a jbg.al nema veze.ja bi ipak probao usporedit vilice od starih gilera i piaggia pa vidjet u cem je razlika i ak je prevelika zajebancija oko prilagodbe na novog runnera onda bi isao kupit nove jer 1800kn bas i nije malo.Za otprilike te novce si popravi skoro cijeli scoot.