Stigle prilicno jake ledice, mozda cak i najjace. Chip je XHP70, kostaju oko 50 eura 2 komada, ove su s ventilatorom, a one s trakicama kostaju oko 70€ na Aliexpressu.
Daju 6000 lumena, vuku cak 4 ampera sto je ekvivalent snazi od 50W po jednoj zarulji. Svijetle malo jace od modela XHP50, nekih 20%. Njih vrijedi staviti u glavna svjetla gdje je leca. Meni ce posluziti za maglenke i jako dobro dodju prilikom skretanja kad se pale. Definitivno najjace s kojima sam se susreo do sada (XHP50, COB par izvedbi).
Sad konacno mogu ubiti brasno u sabanima koji pale maglenke u sred dana
XHP70 gore vs XHP50 dole
Iako XHP50 ima s dvije strane 4 chipa, oni su manji povrsinom od modela XHP70 koji ima samo s jedne strane.
XHP70 izvedba s ventilatorom je kraca, i mogla bi mozda stati na dugo svjetlo od starog runnera
Potrosnja struje za XHP70 zarulju
Mali stabilizator napona
XHP50 vs H8 halogena zarulja 35W
XHP70 lijevo podesena da ne rasipa svijetlost prema gore vs XHP50 nepodesena koja zasljepljuje
Razlika nije bas vidljiva na slici, ali uzivo jest u prednost modela XHP70. Ukljucene su samo maglenke i pozicije na glavnim svjetlima.
Zahvaljujem Srdjanu Jovicicu na ustupljenim kolima za testiranje koji je dosao iz Požarevca na ugradnju.
Po meni je best buy XHP50 koji svijetli malo jace od xenona 35W, uspio sam ih naci za 23 dolara 2 komada, model s ventilatorom. Ali XHP70 je ipak jaci, nije bas zanemarivo.