Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (184/268) > >>

SF2 Freak:
Duljom getribom neces izgubiti start jer snage imas dosta. Vidis da dize na kotac. Znaci duljom getribom bio dobio idealan start. Mogao bi odvinuti puni gas bez razmisljanja.
Meduubrzanja su ista dulja i kraca getriba.
Krajnja brzina mozda bi se i povecala. Zato ? Iako recimo ti sada nisi dosao do krajnje brzine koju tvoja getriba moze istjerat , moraš puno vise snage dodati da dobiješ vecu krajnju brzinu. Hocu reci ona je vec na izdahu. Sa duljom getribom dobit ces vjerovatno vecu krajnju + puno manje vibracija na brzini koju sad postizes.
Na karaju krajeva samo  moja getriba smije fuckati to je moj patent  :jerk: :icon_thumright:

Eto cak si dal truda ti ilustrirati svoji pogled na dulju getribu.

zvonkec92:
sami start jedino možeš ubit, znaći onaj dio dok lamela klizi pa dok ne ugrize zvono, kad primi dalje će ubrzanje bit još bolje. Tak je bilo i meni na minareliju kad sam imo duži prenos a tak je i sad na batini. Sami start je problem i tamo i tu, ne ispali baš ko sa kračom getribom al kad krene ubrzava bolje nego sa kračom getribom

kos7:
slobodno stavis duzu getribu. kak su decki i rekli, s njom mozes samo dobit.
start se rjesi sa stelanjem kuplunga, a kolko se sjecam uzeo si polini 3g i malossi zvono tak da ni s tim nebi trebalo biti vecih problema.

kaj se auspuha tice, nebi htio bit dosadan, al sam jednom prilikom naso neku englesku stranicu di je yasuni c16 city bio 140 funti i to bez ikakvog popusta. pa ak ti dode da bi htio stavit neki jaci, a nema rabljenih, da znas di otprilike trazit :hello:

dario007:
Hvala na savjetima decki!

Dugo ja vec razmisljam o getribi,cak je bila i na popisu kad sam narucivao,pa sam je maknuo jer sam knap s lovom bio.

Moram vidjeti kako ce ispast s ovim variomatom,pa mozda u kompletu narucim i novi multic.

Auspuhe sam i ja gledao po Njemackoj,da se za 100tinjak eura stvarno pristojan auspuh naci.
Ne vjerujem da cu ovu sezonu ici na nekaj jace,mozda iduce sezone :)

dario007:
Zamjenih one skripajuce malossi plocice,naravno iskoristio sam ih do ibera,manje od mm mesa je ostalo.
Ubacio sam ebc s kojima sam prezadovoljan na prvom kraju,nadam se da ce tako biti i sa zadnjima.

1.Planiram jos kroz dogledno vrijeme ugraditi dodatni kiler,samo cekam malo toplije dane da vidim ima li potrebe za time.
2.kinesku cukicu da imam precizniji uvid u stanje temperature.
3.promijenit i polakirat ralicu(izbusit rupe ako ce bit potrebe za stavku 1)posto je moja ljepljena i sfusana.
4.Moram vilicu zamjenit jer mi je pojeden cementirani dio na stapovima,pa od reparacije nista
5.ustelat masinu i poserafit jos neke od dijelova koje sam narucio a nisam ugradio(ventilvar,ventilator,druga getriba(serijska),slozit kurblu konacno)

Mislim da sam sve od stavki naveo.
Sa stelanjem krecem cim ne bude kise i budem slobodan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju