Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (185/268) > >>

Corector:
Uzmi si digitalnu cukicu, imati ces precizan uvid i kad se navikens na odnos vanjske temp i gregata ima da ti i najmanja nomlija bude odmah vidljiva. Spaja se vrlo jednostavno.  Za senzor... Mislim da ti je dobra opcija T komad sa senzorom. Ja sam si sam sve slozio. Uzmes komad cijevi, odradis zavrsetke i samo nabavis maticu s odgovarajucim korakom za senzor temp.

Imam ti ja vilicu od nrga mce3, tako je dobro radilila... Rastavio sam 1 stap cini mi se, a 1 cizma nema usicu za blatobran... Uglavnom, jako dobar materijal za sloziti vilicu. Ako hoces imas je. Presla oko 15tkm. I na purejetu bila. Ja skinuo. Ravna 100% jer nije bio karambol. Zavrsit ce u djubretu.

dario007:
Moram naruciti taj kineski sat,ostalo cu lako.Probusit seraf skoro do dna i unutra staviti senzor,a seraf zaserafiti na orginal mjesto senzora.To mi je nekako najjednostavnija opcija.

Corectore lijepa gesta,ajde mi molim te broj moba sibni u PP pa se izdogovaramo dalje.

Evo da javim da je danas definitivno yasuni vario izletio van.
Probao sam jos par kombinacija i sa svakom spusta okretaje,a prije toga nesto zaruzi u prijenosu.Rekao bi da rolice zapinju.To se vidi po tragovima na stazama,sa multivarom nista ne ruzi i trenutno je on gore.
Danas sam isprobao i par kombinacija sa njim.Uglavnom sam se igrao tvrdocom i federa i solo ljubicasti mi je najlinearniji s drzanjem okretaja.Tako da sutra vjerovatno bude kombinacija ljubicasti i 3.5gr rolice.Danas sam probao 4gr i fali malo okretaja.

Dostelao sam i karb,generalno je bio okej,ali je trokirao na pola gasa(w9 2.zub i 90),pa sam za prvu loptu spustio iglu i popravio srednji spektar a u full je falilo goriva.Onda sam stavio 95 glavnu i imao blaga trokiranja ponekad a seraf smjese se spustio ispod pola kruga.Na kraju userafio 92 i to je pun pogodak,svi mm gasa se odlicno odazivaju.Seraf smjese je na krug i 15min a u rangu pola kruga dize i spusta okretaje,sto mi potvrduje da sam dobro podesio.

Sutra jos prijenos dovodim pod konac i to je to.

aprilija top:
Grdo je to kad nemas rolica ja kad sam ewa stelo sve sam setove pokupovo za ewo 9 kaj su postajali 😂😂💪👌

dario007:
Imam rolica,samo nisam vremena vise imao.Sutra nastavak ako vrijeme posluzi.

Kupio sam rolice od 67e,posto ce izgleda yasuni vario sluzit za pepeljaru.

aprilija top:
Nazalost kad sam ja tak juril samo polini mallosi top ili hebo ostalo slabo sad toga ima uh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju