Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
RunnerSukosan:
Ako mislis probavat polini imam ti ja jedan u steku.
Corector:
Jesi imao onaj gusci polini filter? Opcenito se te spuzvice razlikuju po gustoci ovisno o proizvodjacu.
Dobro si primjetio za te rolice, ja jos nakon duzeg vremena i koristenja nisam odgonetnuo zasto rolice od 0.1gr razlike u masi totalno drukcije opterecuju agregat. Kompletno izmjene krivulju razvijanja snage, uzrokuju pad okretaja vise od 500rpm. Generalno, kad se ugriju, stalno drze variomat u maksimumu, pa se to osjeti vec od 60kmh (rupa) i onda samo dize okretaje. Kao fiksna brzina u manualca. Odaziv na gas je tromiji.
Radi se o jednom setu originalnih rolica koje su mi zagonetne. Cak sam ih i polirao, toliko, da su bile hi-end rolice. Dosta sam truda ulozio oko te gluposti...
dario007:
Iskren da ti budem,neda mi se toliko stelivat,jos cu tog yasunia isprobat,ako nece valjat,idem na provjereni multic.Ja sam vario uzimao jer ovaj moj nije u balansu,ostrugao je od bendix kad je radilica zviznula,pa reko idem nekaj novo isprobat.Na kraju chorak...svejedno hvala na ponudi!
Da,da razlika je izmedju polini duploga i malossi redsponge,imam cak i slike filtera tu negdje u temi.Na ovim prijasnjim setupima razlike gotovo da nije ni bilo ili jedva primjetno(tipa 2br dizne)
Da ima g#vn# od tih rolica,pa kako te dopadne.Mah sou program...
Tomi_ZG:
Ti tu uredno možeš produžit getribu,ovaj setup to i traži,samo bolje može bit
SF2 Freak:
Znas zasto ostane u brzini nakon duze voznje , Corector ? Jer nakon duze voznje vario je otvoren i unutar variomata svo smece sa rolica pada ravno na bolcnu. I kada zelis usporit vario se ne zatvara jer prasina stopa vario da klizne po bolcni u "nizu brzinu". Taj dio sam doktorirao :toothy9: , dobro je staviti malo ali tek tolko mascobe na rolice da upijaju tu prasinu i to se nece desavati. Jos bolji su serijski variomati koji imaju poklopac sa gumiciom. Napacaju se rolice i gas , ste sto su svi manje vise unisteni danas ali i performanse su im lose. Jedino dugotrajnost je velika.
Ma mani se corava posla. Ostavi si Yasunia za rezervu , samo ces se nazivcirati. Samo problemi , rolice zapinju , pikse treba , cudno se ponasa, ceka se samo da pocne stekat a znam da su meni oba dopplera stekala. :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju