Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (181/268) > >>

CoK:
@runner sukosan - ovjes na fuoccu nije neko mjerilo znanja jer taj ovjes sam po sebi nije mjerilo znanja ni tehnologije hahahaha

Ide dobro skuter, cim dize na zadnji ide dobro, ali cujem neko srotanje u prijenosu? Il mi se cini...ako je serijska radilica ne treba to ni vrtit, da se ne samelje unutra na 13+ iljada

Tomi_ZG:
Opet se prepirete,vidim da vam je stvarno dosadno u životu  ;D

Bome nrg skakuće ko veverica,samo nek ti potraje jer nema više ovakvih mašina na cesti ko nekad,nadam se da ću užicat đir na nekom meatu jer nisam dugo ispoštovao ovak nekaj veselog  :toothy9:

dario007:
Srota getriba i to brutalno,na vecim brzinama zavija jace od skutera :D jos je dekl na 4 serafa pa je to jos izrazenije...
Imam komplet drugu getribu doma,mjenjao sam s Daxom,samo se razmisljam ocu kakvo produzenje staviti,pa da to sve skupa namontiram gore.

Nije serijska radilica,ta se rasipala davnih dana na malossi sportu.Gore je rms,ona s plasticnim ispunama.

Za Suhog sam krivo shvacen,ali nema veze...

Ide sad vec fino,ali nije to jos to.Start je oke ali prijenosom momenta nisam zadovoljan,osjetio sam kako treba ici,pa to gadjam.
Namjerno sam nagnut na volan,za demonstraciju sile. :toothy9:
Tomi-ako masina potraje,dzir je tvoj ;)

Corector:
Bitno je da si ti sretan. I imas jos igranja kao u prici tako da se neces brzo zadovoljiti, a to zna biti jako zanimljivo. Neka podesenja jednostavno traze vremena jer je potrebno pratiti i osluskivati napredak. U konacnici kad ga ufazis, to ce ici jako lijepo.

Probao sam na svom skuteru doppler vario (elystar karb), i osjeti se ona fina linearnost. Ali sta ja znam, premale su mi razlike s obzirom na optimalna ocekivanja, s tim da je na pezi jako dobar izbor posto je multivar hendikepiran. Imam osjecaj da se budes vratio na multivar ili mozda zavrsis na poliniju. Ali prvo daj sansu i vremena ovom variu.

dario007:
Ma da ima tu dosta finesa,bas neki sitni pomak odvuce u skroz krivom smjeru,nekad se vrti ko lud a cajger stoji,dok nekad ide krvavo do 80gps-a pa upadne u rupu.Sa multivarom je bilo sitne oscilacije ali sve se stelalo tako lijepo i bez problema.Ovdje na tom yasuniu se odvija neka cudna situacija.Pazi rolice su im 15,2sirine i grebu po zidovima i vuce ih bocno po kanalima.Orginal pia su 15.5mm

Moram si uzeti cijeli dan za tu egzibiciju,komad papira i zapisivat.Sad sam vec isprobo 10ak kombinacija pa se vec gubim u pamcenju kaj valja,a kaj ne...

Cim malo zatopli se bacam u stelu.
Muke su kad je razlika malossi i polini filtera zraka da s jednim trga a s drugim nemre probit od trokiranja,eto samo primjera radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju