Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (150/268) > >>

SF2 Freak:
Racing ide do 20ks bez previse filozofiranja.

Tomi_ZG:
Da na skoro 14 hiljada,to je već viši nivo

OUC AIR:
decki vec je gore na pocetku ove stranice komentirano da nije stvar sto tip vozi tpr-a nego sto ima cjeli prjenos spulju malossi  sporcku struju i sve najskuplje sto mozes kupit lik
ocito ima novaca i dao je nekom da to postela ko se bavi tim dugu i ja vozim tpr.a s nardom pa nije ko ovo

dario007:
Nema puno filozofije kad imas soma eura u dzepu za istrest u skuter.Sve ja znam sta i kako ali lova je ta koja ogranicava stvari.Doduse i da imam soma eura nebi isao na setup koji vozim dok akumulator ima struje i slicne fore.

Sad se samo dvoumim dal vozit sport pro u punom potencijalu ili prigusenog racinga ali sve vise vazem prema sport prou,jer realno na neke bijesne setupe sa racingom ni ne planiram ici...

OUC AIR:

--- Citat: dario007 - 08 Prosinac, 2017, 00:58:16 ---Nema puno filozofije kad imas soma eura u dzepu za istrest u skuter.Sve ja znam sta i kako ali lova je ta koja ogranicava stvari.Doduse i da imam soma eura nebi isao na setup koji vozim dok akumulator ima struje i slicne fore.

Sad se samo dvoumim dal vozit sport pro u punom potencijalu ili prigusenog racinga ali sve vise vazem prema sport prou,jer realno na neke bijesne setupe sa racingom ni ne planiram ici...

--- Kraj citata ---

ja imam prigusenog racinga i dam ti đir ak ces htjet isto sam iz zg-a kod west gate sam....nacito sam se nes i zasad sam svjestan da treba skinut opterecenje s radilice

nes slozit s cdi-om otvorit ga i napravit ga za višlje okretaje imat dobru frgu mislim na velku imat jednog tomeka koji ce preportat dobro cilindar ti moras zasparat za spuh

inace kupujes sve koda je zlato...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju