Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (149/268) > >>

dario007:
Matija-Pricali smo o 77 i 86ccm tpr-u...oni su ipak jaci od racinga mk2

Nezz vise ni sam sta bi i kako...sad za odreden iznos novaca natrpati sta sam planirao ili poslusati razum i staviti sport pro mk2 i vozit se bez brige uz nesto slabije performanse.
Realno od ditekovog zipa ne treba jaci setup i vec je tu neka max granica za voznje koje nisu samo vikendom.

Bed je sto nisam probao racing mk2 na popratnim stvarima koji su realno za sport pro.
Jos cu malo izvagati pa odluciti.

Dacerovs-ako bi isao u smjeru jaceg auspuha,onda je tu racing bolja opcija,samo mi to veze i radilicu a onda je to definitivno vikend vozilo.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

SF2 Freak:
Uzmi onaj Polini Alu i Airsal T6 racing... Eto ti zlatne sredine.
Kada sam govorio da je Stage 6 racing sam vrh ponude midreca tu ste ga usporedvali sa Sport pro :dontknow: ...
Ni sam neznas u kaj se upustas ak uzme S6 racing ili tpr. Airasala sam imao i bas kida. Doduse na tt-u ali taj auspuh htio je otpasti kako ga je kit punio. Ubiti cak i je selna ona je pukla limena od TT-a. Polini alu jako zanimljiv kit i bio bi pun pogodak protrest malo nostalgiju medu setupima.

Fast Nrg:
Sve to ima svoje ali sralo se za sport pro i takve kiteve da bu se to rasipalo itd pa eto na zipu dura po meni ja bi kacio racinga ili sve ili nista to niko nije imo u kvartu pa eto da se vidi nesto novo ak ces gledat samo da ti je to vozilo za na poso i sa posla onda realno i ovaj sport ti je dosta

Tomi_ZG:
Uzmi ovo i mir božji,samo ga natakneš gore  ;D

dario007:

--- Citat: Tomi_ZG - 07 Prosinac, 2017, 08:26:09 ---Uzmi ovo i mir božji,samo ga natakneš gore  ;D

--- Kraj citata ---

Jebes to,takvu sklepotinu slozim i sam :D

Ma znam da je racing mk2 jak,sport pro mk2 je dovoljan ali isto tako sam misljenja da tu nema neke razlike nit u okretajima nit u snazi sa setupom koji ja planiram voziti za pocetak.Mozda kakvih 1ks i 500tinjak okretaja
Znaci Nardo i phbg21,samo je velika razlika da je jaci auspuh u igri(recimo r1200),tu je sport prou dusa izvadjena i navodno ima 15ak ks,dok bi recimo racing u tom slucaju prodisao i dao sigurno 17ak ks i odvukao bi s okretajima oko ili preko 1000 okretaja gore.

To je ta razlika o kojoj pricamo i ona je velika ako su oba kita pravilno popracena s ostatkom setupa,sto kod mene nije slucaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju