Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Mislim da si pretjerao,due nema sta trazit na 12,5 soma,pogotovo ne s nardom.Iako je on poseban po pitanju visine kanala,pa ga i to odvlaci u visoke okretaje...
Decko iz BiH vozi runnera s racing mk1(koji radi vislje a s manje snage od mk2), pwk 24 i r1200 i vrti to oko 12200 okretaja.
Naravno ne bumo znali dok ne probam,ali nebu to tak visoko islo.
ajlavsrku:
Kad citam ove komentare s gustom dodje mi da prodam vx-a i uzmem ponovo novu srku samo da je financija jos nac uz dite i sve ;D nisan vozia nista jace od due,nardo,19 i to mi je bilo extra a ovo cini mi sese moze samo bit jos bolje 8)
SF2 Freak:
Nardo je raden za dueta i vrti se 12500 samo nezz jel to za minareli ili piaggio. Stage6 racing i TPR isti je to vrag. Iskreno citajuci temu mislim da ti to ne treba. To je leptir ispuh i to stvarno ima snage i kanali su ogromni. A da karika pocne brtviti treba puno okretaja 12500 pa na vise. Imajuci taj racing samo je pitanje je hoce li se raspast prije ili poslje prvog servisa.
Osobno svida mi se onaj Polini alu 70 cini mi se to nesto u rangu sa sport pro mk2. + ustedis na nemijenjanju radilice i ostaloga , jer racing ce izmust svaki novcic iz tebe.
dario007:
Kakve su to spike suhi?
Kako kod daxa sa R-om brtvi,uostalom i ditek je vozio sport proa sa zx-om?Isti su klipovi u sport pro mk2 i racingu mk2...
Takve su spike i na pocetku ove teme bile,da je ne moguce slozit sporta i nardo.Da se to mora vrtit 12+ soma itd.Pa ste na meetu vidjeli da se vrti oko 10500-10800.
Uostalom zasto bi se raspao,nebu se to puno jace od sport proa vrtilo samo bi radi povrsine kanala trebalo nesto vise snage biti...
A sto se tice toga da mi ne treba citajuci moju temu,volio bi da to malo obrazlozis...?
3alfa3:
Narx (ne znam jel ga znate) je davnih dana imao narda na due+ (minarelli). 12500 odprilike, tada je najbolje isao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju