Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (143/268) > >>

Tomi_ZG:
Racing je isti vrag ko tpr ak se ne varam i to je sotona,samo to pije ko smuk,tu možeš računat i 8 litara po gradu,sport pro je neka zlatna sredina s ovim kaj imaš,a pošto ideš na neku trajnost je i bolja opcija

RunnerSukosan:
Stari racing je ko tpr. Ovaj novi ima glavu iz 1 dijela. Ako vec ide u tom smjeru uzmi racing.

dario007:
Ma nije napad na zipa,uvijek ce netko biti brzi.Slazem sebi za gust setup,iako tu nemam kaj,to se u par sati poslozi,postela karb i rolicama prijenos.Sad sam skupio sve od dijelova i stavio bi gore nesto da eventualno kasnije ne trebam turpijati i neke drasticne promjene raditi...

Razmisljam slicno kao Ditek,pa cu u tom smjeru i ici vjerovatno.Ako stavim sport pro mk2,to mu je to,nema tu vise puno lufta,dok je racingu nebo granica.

Ocekujem da bi racing s nardom i 21 frgom bio tu oko 12 soma okretaja i nekih 15ak ks na radilici a to je vec fin setup.

Najvise me muce ti okretaji i kako bi to radilo,ipak imam serijsko paljenje i ne bas neku ekstra radilicu...???

Kaj se cijene tice,nije neka razlika.Racing je skuplji ni punih 200kn

ditek:
Ja sa budženjem zipa pauziram dok neko nebude brzi   :icon_tongue:

Sa strujom nebi trebalo bit problema, zip i trenutno vrti jako a znao je i vise u fazama štelivanja pa nikad nije zajebavala struja  :dontknow:
radilica isto tako nema brige (osim ako se neki bas izuzetak dogodi) ako ces ostat na nardu i oko nekih 12000okr

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 01 Prosinac, 2017, 16:15:27 ---Ocekujem da bi racing s nardom i 21 frgom bio tu oko 12 soma okretaja i nekih 15ak ks na radilici a to je vec fin setup

--- Kraj citata ---
Due je deklariran na 15ks na radilici na nekih možda mrvicu manje od 12500 okretaja,ovo može bit samo više na još više okretaja,tak ak ga misliš vrtit 12k džabe krečiš,bolje onda uzet sporta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju