Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (142/268) > >>

dario007:
Nisam pumpao gume ako te taj dio zanima.Nisam ih dugo ni provjeravao,tamo negdje od kad su montirane...

dacerovs:

--- Citat: Corector - 24 Studeni, 2017, 17:09:49 ---Danas sam napumpao gume na 3/3.5 bara. Navodno skuter ide brze (preuzeto od extremnih smesara).

Nikad nisam primjetio razliku izmedju propisno i prepumpane gume.

Zanima me tvoje iskustvo ako nije problem, samo mi nemoj rec da si dobio 12kmh vise na izlaznoj brzini jer cu si sloziti mhr replicu karbosa.

--- Kraj citata ---
Corectore, navrati pa probaj!!
Nisam ni ja vjerovao, posto sam ruku strgao prije mjesec i pol dana, a prije mjesec operiran, nisam mogao probat skut i ja sam bio skeptican, ali danas navratio i probao skut, ide strava.
Gust je vidit kako drzi 11 soma zabijenih i puni cajger bez stajanja do 150 po lazljivom satu. Poznavajuci tebe, sad ces se raspisat da je to vjerojatno zbog svjezeg zraka u Dragonoscu i extremnog stelanja karba kojeg ima samo u Dragonoscu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Replica je izasla iz kombinacije,kako se mom frendu dacerovsu jako dopalo kako to ide,a odlucio je sebi runnera sloziti,dogovorili smo da on preuzme replicu.
Ja cu sebi slagati nesto malo ozbiljnije,jos nisam odlucio sto,ali racing mk2 mi je favorit.
Jos cu si razmisliti oko kombinacije koja ce ici gore.Sa Nardom i phbg21 sam na donjoj granici da to ide pristojno ili sa sport pro mk2 iz kojeg je to vec blize gornjoj granici...

Slobodno dajte prijedloge i misljenja...

ditek:
Racing, nardo, 21  :icon_thumright: ok setup, a onda imas mjesta za budženje s nekim r1200/c21 i pwk 24 karbom :) eto tako bi ja

Corector:
Bome poceo si ubijat brasno. Jel to napad na zipa da se skine s trona?  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju