Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (15/268) > >>

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Travanj, 2017, 18:37:31 ---Isto tak nikad nisam stavljao maščobu u njega jer se to ne radi,to su sve teorije raznih nazovimo ih stručnjaka jer ne znaju za drugo,nego čim nekaj ne valja,trpaj masti u sve
--- Kraj citata ---

;D

Al sa stage6 rolicama sam nekidan dobio mast, znači da ih se triba malo namastit

dario007:
Nezz koliko ima kilometara kupio sam ga rabljenog ali je u dobrom stanju,piksa je izvrsna i nista osim klizaca nije potroseno,njih moram zamijeniti...

I nezz sta si se sad zakacio za frgu,kad ga jednom postelam ga ne diram a trenutno nije ustelan jer ima neku anomaliju.

Blokovi,semerinzi i prirubnica su dobri,ispitao sam pumpicom...

Sutra cu jos vidjeti sta cu s tim frgicem i posudio sam od frenda drugu frgu pa moram probat s njom.

Ovako gubim zivce jer cas radi lijepo na leru,cas se davi,pa radi na 1500 okretaja pa na 3000.

Inace motor prsti od snage i ide ko vrag cak i sa ovim full slabim auspuhom.Za sad ga ne vrtim preko 9700 a trebao bi oko 10400 jer je tu najjaci i po analizi ima 14.5 ks na tim okretajima na radilici sa odgovarajucim auspuhom i frgicem.

Jos sam u razradi ali na kracem razvlacenju sam ga navrtio 10600 okretaja.Probao sam u sa lunom od dacerovsa i nakon nekih 40gps-a odlazim jedno 2 duzine do 95 gps-a

dario007:
Evo ovako ispada analiza cilindra i trenutna kompresija ako nekoga zanima...

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

dario007:

Evo i neke slike iz testa blokova.Nakon 22min sam izgubio pritisak i to se smatra zanemarivo.Nisam siguran u ovu brtvu na ispusnoj strani dali je dobro brtvila.
Mali falsic je bio na mesinganom izlazu vakuma iz bloka,to sam rijesio...
Blok,prirubnica i semerinzi su beba.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Dax:
Sto se tice multia mogu ti ja dati jedan da vidis,znaci piksa bolja od nove,ne jede rolice,ali to vise nije to,jednostavno je odradio svoje i ko zna koliko ima kilometara,zato sam kupio novi i sad to sljaka!
To je jedna od stavki koje recimo ja nebi kupovao rabljeno!

Sto se tice pumpice odlicno odrađeno,i ne se nervirati,nabavit malo jaci spuh i samo vozi!
Sto vise cici mici to se vise zivciras

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju