Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (16/268) > >>

dario007:
Pa ne trebam drugi multic,ovaj radi normalno samo zdere rolice ali hvala na pomoci.

Za auspuh cekam da naleti nesto korektno rabljeno.Ima jedan nardo u oglasu ali bojim se da bi to overkill bio za ovaj kit.

Budem kroz koji dan stavio kako ide motor,samo da jos natucem 100tinjak km i malo prestelam prijenos,moram prec na ljubicastu plus tc jer mi sa zelenom i tc ima pad okretaja oko 700 na 50ak gps-a

Tomi_ZG:

--- Citat: ivano_007 - 02 Travanj, 2017, 20:59:04 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Travanj, 2017, 18:37:31 ---Isto tak nikad nisam stavljao maščobu u njega jer se to ne radi,to su sve teorije raznih nazovimo ih stručnjaka jer ne znaju za drugo,nego čim nekaj ne valja,trpaj masti u sve
--- Kraj citata ---

;D

Al sa stage6 rolicama sam nekidan dobio mast, znači da ih se triba malo namastit

--- Kraj citata ---
Sad sam tek ovo vidio,malossi rolice se NE podmazuju,multivar se NE podmazuje,ko tvrdi suprotno bulazni

S6 rolice pakiraju mast,al to je stejđ šest,oni su uvijek posebni  :laughing7:

Da se još nadovežem na ove grafove,vjerujem da si dobro odradio cilindar i da super ide za base,al ovih skoro 15 konja na radilici nemaš ni u jagodama,jer da imaš parirao bi(a bio i ispred do neke brzine) do 100 uz bok serijskom sp-u,ovo nisu naklapanja nego usporedba setupa takve snage s sp-om,a ovaj cilindar s tim spuhom koji imaš(a ni s jačim) ne može to u praksi odradit,tak da realno taj graf je lakrdija i stojim bez zajebancije iza toga

Da se razumjemo ne omalovažavam tvoj posao,nego te nebulozne programe koji izbacuju fiktivne snage,a da ne pričam o onome koji mjeri okretaje po zvuku iz spuha  :omfg:

dario007:
Ne omalovazavas moj rad ali omalovazavas rad ljudi koji su meni pomogli u tome.Opcenito ima vas tu par sta opcenito omalovazavate i ismijavate rad i znanje drugih a niste im do koljena.Sad jos da kazem kako to da su te neznalice uvijek spremni pomoci i dati neki konkretan savjet.Kako to da su spremni potpuno besplatno napraviti portmapu i analizu cilindra u programu koji se inace placa?Sta na ovom forumu je izgleda problem i lijepu rijec rec.

Sad da kazem ponesto o toj mapi.Program je taj koji racuna stanje u idealnim uvjetima sa odgovarajucim periferijama,znaci auspuh,frgic itd...sto je ocito da ja nemam.Frgic je na putu a auspuh cu pricekati neki rabljeni.

Meni se u voznji pokazao dovoljno jak,napominjem u razradi sam bio i vozim se da trokira do pola gasa.Imao sam 17.5mm frgu i ovaj svoj slabasan auspuh.Vrtim i 1000 okretaja ispod potrebnih i u takvom stanju maznem yamahu nmax 125 koja ima 12ks.

Evo jedan kratki video da se vidi okvirno kako to izgleda,kad se postela biti ce drugi.Moram ubacit tvrdi centralni jer imam pad okretaja dosta velik.

Zamjenio sam i klizace na multivaru

Zamjenio semeringe jer je ovaj kod magneta malo slinio

Narucio sam i frgu dellorto phbg 19 bs cije cu komponente prebaciti u 19bd iz malossi paketa kojeg doma imam nekompletnog.

Moram jos gume kupiti i polakirati motor ili bar ono zeleno :/

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Yamaha 125 4t od 12ks nije mjerilo jer je to škatula,gle meni ni iz džepa ni u džep al taj cilindar u nikakvim uvjetima s nikakvim dijelovima nemre imat 14.5ks na radilici da si isus,to je snaga jednog dueta sa 10kkn dijelova na njemu,imao sam prilike vozit dosta jako složenih 70 tandrkala i usporedit ih sa raznim bb-ovima,beverlijima,nexusima... tak da znam kaj pričam,evo nađi zdravog vxr-a i ak ga mazneš sa kojim god spuhom i karbom ja se posipam pepelom

--- Citat: dario007 - 07 Travanj, 2017, 09:08:32 ---niste im do koljena

--- Kraj citata ---
Za ovo bravo majstore,da nismo ni ko koljena likovima sa tragikomičnim izjavama koje kad pokopaš sa praksom ti prijete banom,zadrti bili zadrti ostali

Ovakvu izjavu može izvalit samo neko ko im ljubi guzicu,jer oni to vole

dario007:
Decko ajde ti slozi i predstavi sta si slozio.Jak si kad treba sprdati i podjebavati.

Sta ste vi u praksi dokazali,snimite 100gps-a sa spidfajtom i zacepite usta onima koji ne vjeruju.Dacerovsu nisu vjerovali pa je decko dokazao.

Ja sam svoju temu predstavio i ovdje i tamo i pisao sta se radilo i kako se radilo.Nista nije skrivano ni muljano.Nekog mozda zanima sta se i kako radilo i vjerujem da ima onih koje zanima i koji prate.

Nikome ja nisam ljubio guzicu niti cu ljubit,to si ti sebi tako percipirao jer kao prvo imas krivi nastup s ljudima i ponizavas ono sto su drugi napravili bili bolji ili gori od tebe.

Druzis se sa runnersukosanom pa pitaj decka koliko sam vremena odvojio pomagajuci mu da ustela frgazer.Realno nisam ga nikad vidio i spreman sam pomoci bilo kome koliko je u mojoj domeni.

A tvoje izjave i postovi govore samo o tebi a ne o njima!

Jel ti kad suhy rekao koliko mu je pomogao covjek po kojem sad pljuje kao i po cijelom onom forumu.Kad je trebalo spasavati preturpijani dr.evo bili su dobri a sad kad su mu pomogli vise nevaljaju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju