Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Vratio sam onaj stari trokutasti airbox,sa starim postavkama frge koje sam si zapisao.Glavna dizna se na istim postavkama frge spustila 13br.Zanimljivo,ali ovaj airbox mu vise pase,odaziv na gas je nesto slabiji,ali u punom gasu nejde nista slabije.
Zalegao sam i testirao krajnju,nisam imao upaljen GPS.Sat je pokazao 12km/h vise(152km/h),a obrtaljka je pokazala 11900 okretaja.Jos uvijek nemrem vjerovati da je serijsku replicu moguce toliko razvrtiti na full opterecenju.
Tomi_ZG:
Bokte koliko ti taj sat laže,mogao bi ga prodat nekom klincu za dve hiljade evra pod haj end ;D
dario007:
Do 120km/h pokazuje 10 vise od tvoga.Mjerio sam na meetu usporedno s Daxom.
Znaci na 110 ide 92 gps-a otprilike.Moj jos manje laze nego drugi na istim skuterima.Imam siru zadnju gumu :)
dacerovs:
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Studeni, 2017, 11:52:18 ---Bokte koliko ti taj sat laže,mogao bi ga prodat nekom klincu za dve hiljade evra pod haj end ;D
--- Kraj citata ---
A tek ja na Lunji, moja kazaljka cijeli krug napravi, na kraju se odbija on odog pipca koji drzi kazaljku kad je na 0kmh hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 24 Studeni, 2017, 11:55:43 ---Do 120km/h pokazuje 10 vise od tvoga.Mjerio sam na meetu usporedno s Daxom.
Znaci na 110 ide 92 gps-a otprilike.Moj jos manje laze nego drugi na istim skuterima.Imam siru zadnju gumu :)
--- Kraj citata ---
Meni je onaj digitalni na NRG Power lagao 7%, kao i Kawasaki Z750. I bolje da laze malo, barem znam da kad prolazim pored kamera imam malo zalihe :D
To kaj imas siru zadnju gumu nis ne znaci ako je puz na prednjem kotacu. Znacilo bi na mom Z750 koji mjeri na osovini prijenosa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju