Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (139/268) > >>

ditek:

--- Citat: SF2 Freak - 19 Studeni, 2017, 16:05:19 ---Eh a kada ja kazem da je Sp kanta skup sa BB-om kaj se tice performansi onda sam smijesan. SP i SR bb nikada mi nisu bili pojam brzine jer ih midrace klasa i to samo dno tipa MK2 preskoci ,a necemo pricati o jacim kitevima. Taman da i 172 nakacis nema tu kruva ,pricajuci i dalje o performansama a ne od dugotrajnosti. Jer ponuda za 50cc je daleko veca. Krecuci o overange variomatima , polutkama , usisima.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: BB je za svaki dan, ne čuješ ga a ide.. al 70 turpija je nesto posebno  :)

SF2 Freak:

--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2017, 21:52:22 ---
--- Citat: SF2 Freak - 19 Studeni, 2017, 16:05:19 ---Eh a kada ja kazem da je Sp kanta skup sa BB-om kaj se tice performansi onda sam smijesan. SP i SR bb nikada mi nisu bili pojam brzine jer ih midrace klasa i to samo dno tipa MK2 preskoci ,a necemo pricati o jacim kitevima. Taman da i 172 nakacis nema tu kruva ,pricajuci i dalje o performansama a ne od dugotrajnosti. Jer ponuda za 50cc je daleko veca. Krecuci o overange variomatima , polutkama , usisima.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: BB je za svaki dan, ne čuješ ga a ide.. al 70 turpija je nesto posebno  :)

--- Kraj citata ---
Tako da vec , ali da je BB neznam kakav jaci od 70 turpije nema sanse  :evil6:

Fast Nrg:

--- Citat: SF2 Freak - 19 Studeni, 2017, 22:24:12 ---
--- Citat: ditek - 19 Studeni, 2017, 21:52:22 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Tako da vec , ali da je BB neznam kakav jaci od 70 turpije nema sanse  :evil6:

--- Kraj citata ---
:toothy9:

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2017, 18:58:42 ---Ja sam na svojima prije montaze mjerio 0.28mm,nove bi trebale biti na 0.15mm zazoru.
Nrgmc2-tuning kaze da je kit oko 10soma napravio kod njega...

Ja isto rucno slazem 2% s motulom 710 i ja za razliku od tebe vrtim oko 11 soma,sve iznad mi je prevrtavanje.

Sad kakav je tebi zazor karika bio?
Kako si ti bio zadovoljan s nardo-replica kombinacijom?

--- Kraj citata ---

Ne sjecam se koji je zazor bio, ali deeeebelo u toleranciji. Puno (jako puno) blize onom sto sam izmjerio prije montaze nego limitu.
Nardo je na mojoj nepreradjenoj replici koja je imala skvis mislim 1,2mm bio previse, osjetilo se da nije idealan odabir za taj kit, ali to ne znaci da je bio slab - bio je osjetno jaci od Yasuni R, ali u uskom podrucju okretaja, a Yasuni je bio sirokog powerbanda

dario007:
Ako si pod cilindar stavio 0.5 dihtung koji ide i u orginalu squish je 1.35mm i kompresija 12.3:1 a toliko sam i izmjerio...

Inace ne osjetim taj nedostatak momenta s nardom,starta ko serijala sa zxom na nekih 5500-6000 soma i nema rupa,nedostatka snage ili tome slicno.Ako bas ocu mogu ga vrtit i 10300-10500,nijanse su u pitanju ali mi je ipak najbolji oko 10800-11000.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju