Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
nrgmc2-tuning:
Mi smo na trkama drajvali replicu fino slozenu sa Nardom i to je islo odlicno na zipu sp, espeji 180cc su komotno stradavali sa tim pi*darijama na zipu :drunken_smilie:
Pro MK2 je dosta jaci kit, na pro mk2 sa imao Team auspuh i nebi vjerovali kako to grabi iz nule i do 130kmh ubrzava pravih :icon_thumright: to sve na sonicu GP minarelli uz overrange, 21 karb i itd...
SF2 Freak:
Eh a kada ja kazem da je Sp kanta skup sa BB-om kaj se tice performansi onda sam smijesan. SP i SR bb nikada mi nisu bili pojam brzine jer ih midrace klasa i to samo dno tipa MK2 preskoci ,a necemo pricati o jacim kitevima. Taman da i 172 nakacis nema tu kruva ,pricajuci i dalje o performansama a ne od dugotrajnosti. Jer ponuda za 50cc je daleko veca. Krecuci o overange variomatima , polutkama , usisima.
dario007:
--- Citat: SF2 Freak - 19 Studeni, 2017, 14:12:14 ---Joj e kada cujem ove spike "papa" , "leti" :toothy12: ... A u stvarnosti ima 0,5-1ks vise :laughing4:
Možes ti buditi replicu kolko hoces , pokojni Hac je to radio pa zna se kako je zavrsio klip sa 2 karike kada ga siljis preko 10500-11000. To podrzavam samo ako si kvartovski i nije ti bitna dugotrajnost. Ako na tu kartu igras onda nakaci c21 ili cak c30 i naturpijaj replicu i radit ce jer ona ima potencijala. Pogotovo sa tim malim dodatni ispusnim kanalima koje siris kako hoces.
--- Kraj citata ---
A sta si mislio da konji skacu tako lako?1 ks razlike vec dosta donosi...
Ja planiram klip s jednom karikom ako cu ostati na replici,to je jos pod upitnikom.Tako da turpijanje i jos jaci auspuh ne predstavljaju neki problem ali cu ipak ostati na Nardu.Ako ce ici tuning ne planiram to nesto previse turpijat,sitno prilagodit nardu,poigrat se kompresijom i ubacit klip s jednom karikom.Meni dosta...
Uostalom i 3alfa3 je vozio 10soma s replicom koju je s nardom vrtio 11300 i to na stihl ulju,pa je stanje bilo kao novo...
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2017, 17:25:51 ---Uostalom i 3alfa3 je vozio 10soma s replicom koju je s nardom vrtio 11300 i to na stihl ulju,pa je stanje bilo kao novo...
--- Kraj citata ---
Toliko sam s nardom odvozio, a poslije jos 20tak tisuca sa Yasuni R i prodao skuter u super stanju ;D
klip i karike sam mijenjao na 10000km, a pokazalo se totalno nepotrebno - zazor karika je bio kao na novima, a klip i bolji od novog :toothy12:
Yasuni R je bio najsretniji na replici na 10400okr i tako je bio ustelan prijenos, a ulje je od tada kad sam stavio Yasuni bilo polusintetsko (silkolene ak se ne varam). Sam sam radio mjesavinu i to u pravilu 2%
dario007:
Ja sam na svojima prije montaze mjerio 0.28mm,nove bi trebale biti na 0.15mm zazoru.
Nrgmc2-tuning kaze da je kit oko 10soma napravio kod njega...
Ja isto rucno slazem 2% s motulom 710 i ja za razliku od tebe vrtim oko 11 soma,sve iznad mi je prevrtavanje.
Sad kakav je tebi zazor karika bio?
Kako si ti bio zadovoljan s nardo-replica kombinacijom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju