Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Nemam komentara :jerk: Bezobranici...
Corector:
Setup za oskara :icon_biggrin:
Dax:
Replica je kit koj se vrti na 10000 i tu ubija sa yasuni r
Corector i Tomy mogu potvrdit kako ide replica koja je bila nekorektno ustelana klipom
Znaci imao sam klip 0 koj je 3 stote manji od onog koj sam trebao,a trebao sam c ili d,jbg....konj nisam isao gledat
Uglavnom jako ljepo i vrtila se skoro 11000.........previse!!!
Kad sam sve to spustio na 10000 isla je isto i bolje,a nije se derala
11000 je za replicu overkill i samo je pitanje vremena kad ce se potrosit
Neki max bi rekao za nju 10500 i ne preko toga tu je zakon yasuni city c16,ko stvoren!
Nardo ce je brzo isprasit jer je malo jaci od city 16 cca
11000 joj je kraj
A mogu ti rec da sport pro dosta jaci od replice.....ne malo nego dosta
Replica,yasuni r,19,kala i sve to isto bez kajle sa sport pro,ide dosta bolje,ali sad trazi jaci spuh
dario007:
11 je overkill s yasuni R-om,s nardom nije.Ipak auspuh odreduje gdje ces vrtiti kit.Moras probati kako ide dobro postelana replica sa Nardom,nikakav overkill nije na 11 soma,jer ima snage i grabi ko luda.Usudim se rec da je replica s nardom jaca od sport pro-a mk2 sa R-om.Ako je na replici 21 frga a na sport pro-u 19,onda to garantiram cime god.
Samo da na sport pro nakacis jednako jak spuh,onda papa replicu za dorucak,tu nema diskusije...
SF2 Freak:
Joj e kada cujem ove spike "papa" , "leti" :toothy12: ... A u stvarnosti ima 0,5-1ks vise :laughing4:
Možes ti buditi replicu kolko hoces , pokojni Hac je to radio pa zna se kako je zavrsio klip sa 2 karike kada ga siljis preko 10500-11000. To podrzavam samo ako si kvartovski i nije ti bitna dugotrajnost. Ako na tu kartu igras onda nakaci c21 ili cak c30 i naturpijaj replicu i radit ce jer ona ima potencijala. Pogotovo sa tim malim dodatni ispusnim kanalima koje siris kako hoces.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju