Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (136/268) > >>

Corector:
Suhi nemoj brukat pezu, previse je tu raspadnutih dijelova :laughing7: Al sto je jest, peza je isla za Oskara. Samo nemoj da te ponese, inace ce reinkarnirana peza dolazit s zutom rotirkom, a to se bude slikalo.

kos7:

--- Citat: dario007 - 15 Studeni, 2017, 22:17:56 ---Kos-to s duzom getribom ide 115-117km/h ili?
Koliki je bio zazor karika na 25tkm,jeste li mjerili ili je to odokativnom metodom?

--- Kraj citata ---

da, duza getriba, ali da su karike i klip previse bili potroseni nebi mogo on izgurat sa duzom getribom to

sad za zazor fakat neznam to je bilo prije cca 4 godine, ali mogu sa sigurnoscu rec da je mjereno kak se spada tj. odokativna metoda tu nije igrala... to je bilo kao preventivno mjenjano, al fakat nije bilo potrebe za tim

dario007:
Okej,hvala ti na infu.Sve stima samo me zanimalo dal mozda znas koliki su zazori bili...

Evo ovaj moj napuni 110+ gps-a bez pardona.Nisam gpsom jos premjerio ali znam prema sportu i do kud cajger dolazi na satu.

nrgmc2-tuning:
Znači sad si glavni u selu  ;D  Mašala samo neka ti potraje replika  :icon_thumright:

P.S prošao si đabe sestru ti hahaha  :toothy3:

RunnerSukosan:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 17 Studeni, 2017, 16:28:54 ---Znači sad si glavni u selu  ;D  Mašala samo neka ti potraje replika  :icon_thumright:

P.S prošao si đabe sestru ti hahaha  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Odlepicu bukvalno, odma na sestru :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju