Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Fast Nrg:
Ja sam.u dva tjedna otiso dva put sa svojom drljom na more pa sam opet dvorisni trkac al.mene to ne dira pomirio sam se sa zg skuter scenom koja je propala davnih dana
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 19 Srpanj, 2017, 00:08:59 ---More mi ne dolazi u obzir sa skuterom,jer mi se gubi komfor a imam i krampvagena koji otvorene trosi manje od skutera...
--- Kraj citata ---
Nije nikom komforno al se izdrži,ja putem ni ne razmišljam o tome,a runner je po pitanju ovjesa letva i sic mi propada,da nam je do komfora ne bi nikad nikud dalje išli,treba to proć na 2 kotača makar i s ovim našim drljama,kakav auto,ko je bio isto će ti reć
Da sad ne tražim citat samog sebe za narda sam ti odavno rekao,taj spuh je patnja,a sad i sam znaš
--- Citat: Fast Nrg - 19 Srpanj, 2017, 02:39:35 ---Ja sam.u dva tjedna otiso dva put sa svojom drljom na more pa sam opet dvorisni trkac al.mene to ne dira pomirio sam se sa zg skuter scenom koja je propala davnih dana
--- Kraj citata ---
Opet negativa,calm down,pojedi karađoku ;D
Nije nikaj propalo,nego ne možeš svima udovoljit,100 ljudi...
dario007:
A gle nikad se ne zna,mozda i zapicim koji put na more ako se skupi ekipa...
Sta se narda tice,sve se da sloziti,samo je pitanje sta nekoga zadovoljava.Mene snaga i onaj osjecaj koji to sus ima odusevilo ali van rezonance je mrtvac.Serijski kuplung tu ne igra bez nekih egzibicija a love za ulaganje trenutno nemam.Sajbicama se isto da dobiti nesto ali onda skuter vristi na 11500 soma a ide 100gps-a.
Malo je problem kad s jaceg setupa sides na slabiji ali i ova kombinacija s leovincetom ide jako dobro.Dax to moze potvrditi jer je probao skuter a i potrkali smo se u kombinaciji ja na njegovom on na mojem i obratno...
dario007:
Potrosnja je ispala vise od ocekivanja,pretezito otvorene ceste.Malo je pokvarilo prosjek ove relacije od 2km sto tu po selu radim.Prosjek ispao 4.4L,odnosno 115km sa 5.1L
dario007:
Sinoc smo kolega dacerovs i ja izrezali lamele i zgotovili usise,pa je danas i namontiran.
Opet je pukla jebena prirubnica,sada sam poljepio spoj aluminija i gume moment ljepilom i prosao diht masom.Nek se sad odvoji g#vn% kinesko.
Primjetio sam i da u vecernjim satima skuter otkida a preko dana bude malo tromiji pa sam isprobao 2br manju diznu.Nije to to,blago se zagusi pa primi gas,tako da se ipak vracam na 72 diznu.
Olaksao sam i rolice jos nijansu jer sam imao 200-300 okretaja manjka kad se dobro ugrije prijenos.
Ovo je zateceno stanje o max izlaznosti 18.1mm remena,mislim da vislje nejde!
Usput sam i probusio par rupa na deklu i pofarbao ga.
To je vise manje to,ako ce trebat doterati jos koju nijansu,to cu kroz koristenje sredivati...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju