Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (88/268) > >>

dario007:
Pa ako cemo iskreno ja bi najsretniji bio s nekom kombinacijom izmedju narda i leovincea.Ovaj leovince je bas slab i ima izlaz kod grane fi 18mm i zx je za njega avion.
Nardo je prica za sebe i pretvara ovaj setup u monstruma ali pije,trazi stel u picinu dlaku i trenutno nemam sve komponente da bi mene takav stel zadovoljio.Tako da sam trenutno na ovome dok ne uleti kakav drugi spuh ili dok ne odlucim za neki stelajuci kuplung i ostalo...

Setup je prosao i 35km punog gasa na 103gps-a pa mu nije nista.
Suhy-meni je drago da si ti postigao zavidne rezultate ali ja bi to volio vidjeti u zivo.

zvonkec92:
Cestitam najboljem tuneru na ovim prostorima, sada kad ti skuter trosi ispod 4l mozes doc do mene da izvrsis svoje pretnje  ;D  s veseljem te ocekujem  :hello:

sad moras neki trip do mora i nazad inace ces i dalje bit kvartovski rejser.
Mogli bi organizirat nesta da nas se vise skupi pa na neku dalju voznju

dario007:
Zvonkec,ocemo mi zakopat tu ratnu sjekiru ili cemo se prepucavati ko djeca?

Ja sam uvijek za neki trip ali radim smjenski rad pa mi je vikend tesko ukombinirati.More mi ne dolazi u obzir sa skuterom,jer mi se gubi komfor a imam i krampvagena koji otvorene trosi manje od skutera...

Fast Nrg:
Dabe mu i more kad ocito ak nisi otiso 450 puta na more nisi triper provjereno

zvonkec92:
Bankrotiro buš ak slučajno skuter potroši 2 deci više na 100km od krumpirwagena. A kam bi se ti onda vozio ak ne do mora i nazad? Nema ljepše vožnje od te.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju