Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (8/268) > >>

RunnerSukosan:
Ubrzo potezem za svabiju pa ima da ufatimo jednog jeftinog u super stanju ,dont worry  :icon_biggrin: :icon_thumright:

aragonY:

--- Citat: RunnerSukosan - 22 Ožujak, 2017, 19:08:49 ---Ubrzo potezem za svabiju pa ima da ufatimo jednog jeftinog u super stanju ,dont worry  :icon_biggrin: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Vevericom?  :frajer:

RunnerSukosan:

--- Citat: aragonY - 22 Ožujak, 2017, 19:11:40 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 22 Ožujak, 2017, 19:08:49 ---Ubrzo potezem za svabiju pa ima da ufatimo jednog jeftinog u super stanju ,dont worry  :icon_biggrin: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Vevericom?  :frajer:

--- Kraj citata ---
Dasta neg vevericom :headbang: Samo morat cu opljackat skuter dijelove jer znas ti koliko ce meni klipica ,dizni i ostalih komponenti karba trebat  :laughing7:

dario007:
Evo i mene na 70ccm.

Ubacio sam preradeni malossi sport.

Uzeo sam portmapu za daljnju obradu i da mi ga covjek provuce kroz analizer pa cu znati detaljnije kako ce se pokazati.

Glava i kit su pofarbani temperaturnim sprejem

Ubaceni brezoni

Napravljena portmapa

Ubacene 7.2 gr rolice za pocetak.

Ispolirane staze na multivaru jer su pojele rolice u 1000km

Uljna pumpa je pred sezonu stavljena nova i trenutno sam je ovako podesio

Ubacena nova lulica vode jer je na staroj pukao ovaj dio za malo crijevo

Testiran i termostat

Frgazer je 17.5 id dellorto sa 40klipicem,a07 iglom na sredini i glavnom 78.Kupljen i novi poklopac klipica jer je stari vukao fals.

Izbacena je vakum pumpa i blindiran vakum,stavljena klasicna pipa za gorivo

I konacno montirana termogrupa.

Stavljena i nova lulica na glavi za vodu jer sam staru morao pilit radi zapeknutih serafa.To je Dax donirao novu lulu i ovom prilikom mu hvala.

Tu sam malo muku mucio sa C  osiguracima koji su toliko tvrdi bili da sam dva serafcigera potrgao.Uspio sam na kraju.C parametar je postavljen 0.7mm po mom mjerenju i kompresija bi trebala biti 13.4:1

I evo slike gotovog stanja:

Zamjesan novi shell g12 antifriz za -25
I odzracen sistem.Prethodno je cijeli sistem ociscen sodom i vodom,tako da je sve klinicki cisto.

Odradio je dva puta po pola sata u leru uz povremeno blago turiranje.Ugrubo postelan i provozan bez filter kutije
Napravljene i dve krace voznje.
Eliminiran fals sa prirubnice
Bio je i dacerovs probao skuter i izuva iz cipela.Ide da je to strava,prvi kotac na 30km/h odvaja od ceste a nama dvojici je izmamio kes od uha do uha.

Sutra provjera svega jos jedan put montaza filter kutije,stelanje i napraviti razradu u kojoj cu se probati suzdrzati punog gasa :)

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

RunnerSukosan:
Svaka cast na radovima! Sigurno leti nrg ,a jos je naprijed lagan. Znaci fals je rijesen i sad ce bit detaljan izvjestaj kako ide veverica?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju