Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Hvala na pohvalama.
Taj program pokazuje snagu u idealnim uvjetima,znaci uz odgovarajuci frgic i auspuh na tim okretajima po teoriji ima tu snagu.
Uglavnom iz ovog cilindra se po teoriji dobije 3ks vise i oko 1500 okretaja vise.Nebi sad ulazio u neke dubioze i rasprave.
Nemora snaga ici gore striktno s okretajima,da se nesto i povrsinom kanala izvuci...
Preradom ovog cilindra do max ide van oko 17ks na radilici na 10800 okretaja,na to nisam htio ici jer vozim sve ostale orginal komponente.
Ostaje da se sklopi pa cemo vidjeti sta se i koliko dobilo ali nekih pomaka mora biti...
Corector:
Biti ce sigurno osjetnog pomaka, pogotovo kad bi se upario s Yasuni R auspuhom jer je on pun pogodak za savrseni maksimum optimum base cilindra.
Sretno
dario007:
Hvala dajteše :) uglavnom ja cu svoje dojmove i radove prenosit a vrijeme ce pokazati kako ce to sve biti.
U planu je yasunceta kupit,samo da se financijski malo oporavim...
RunnerSukosan:
Pohvale i od mene! I naravno da se drzis bitnih stvari ,a za yasunce navijam i ja :headbang:
dario007:
--- Citat: RunnerSukosan - 22 Ožujak, 2017, 18:03:05 ---Pohvale i od mene! I naravno da se drzis bitnih stvari ,a za yasunce navijam i ja :headbang:
--- Kraj citata ---
Ti si prijatelju glavni i odgovorni za nabavku yasunia,tak da o tebi sve ovisi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju