Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (9/268) > >>

dario007:
Nisam ga bas nesto teral,to su full gasevi bili na par sekundi ali pokazuje da ce letit.Vrti 9700 sa 7.2gr.Bio je dacerovs i on je probal,doduse motor je nepostelan i bez filter kutije smo se provozali.Kad je stao reko je j#bo te bog to je to,ovo ide bolje od moje lune.Zanimljivo je da bez kutije pokazuje malo bogatiju smjesu od ideale sa 78 diznom...

Dax:
Svaka cast i sretno da to bude sve kako treba.
Samo polako sa razradom,ima vremena,znam da se tesko suzdrzat se od full gasa hahahahahah
Sada samo ganjaj jaci spuh i vrtit to malo preko 10000....to ce ubijat

Ako se ne varam ja sam na 17.5 dell imao rupu 23mm i sa diznom 85 i iglom 22 imao super smjesu,samo je bio zx pa je odumirao kad pređe 90

Ali nikom nije isto,polako....ustelat ces ti to

dario007:
Kompa borbe vodim sa krvavom rms prirubnicom,nova je a fals vuce.Sad sam dihtunge od klingerita napravio,blago namazao diht masom pa cu vidjeti.Ako ce opet prcit idem sutra po orginal novu prirubnicu...

Corector:
Dobro kako ne mozes trajno eliminirati taj fals vise? Jesi probao zacepiti ispuh pa nadrukati preko pumpice tlakomjera pritisak u prirubnicu i onda pospricati sapunicom sve spojeve?

Jer ona metoda s dezicem nije toliko precizna, posto sapunica izbacuje baloncice direktno na kriticnom mjestu.

Inace piaggio hoce ispustat primarnu kompresiju na spoju blokova odmah kod piramide prema cilindru iako nikada nisu otvarani i imaju tvornicku diht masu (onu narandzastu "kamenu"), ali vjerujem da te to ne muci jer bi se vidjela tanka masna flekica oko spoja.

Dax:

--- Citat: dario007 - 26 Ožujak, 2017, 10:47:56 ---Kompa borbe vodim sa krvavom rms prirubnicom,nova je a fals vuce.Sad sam dihtunge od klingerita napravio,blago namazao diht masom pa cu vidjeti.Ako ce opet prcit idem sutra po orginal novu prirubnicu...

--- Kraj citata ---
Ja sam kupio org novu i stavio sam diht mase na nosac lamelica i na prirubnicu,tako da eliminiram vise fals!
Ali......ni ja vise nisam pametan

Eto vidis sta corector kaze,a sta sam ti ja pricao zimus u sta sumljam!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju