Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Morat cu uzet klip u prvoj specijali i busit cilindar,ovako to nema smisla,previse je potrosen!
Imam i klip od malossi sporta 47mm u odlicnom stanju sa dobrim karikama ako nekome treba,dao bi ga ispod pola cijene novoga...
Muku mucim i s filter kutijom,treba struju malo preslozit i spojit drugacije,pa sutra nastavljam s time,posto mi ovako napinje airbox i ne zelim da to tako stoji...Valjda cu ga i postelat konacno ovih dana...
dario007:
Narucio neke dijelove:malossi klip 47,4mm,poklopac klipica za della,set dihtunga malossi i klasicnu pipu za gorivo
Rade se sitne preinake na malossi sportu,pa evo nekih slika toga.
Mjerena je zapremnina glave da bi se mogao izracunati stupanj kompresije.
Malossi glava ima zapremninu od 6.8ml
Radena je i prerada ispusnog kanala prema jednoj mapi koja bi trebala dati oko 14.5ks na 10600 okretaja.
Pa kako je to isprintano,centrirano i preneseno u cilindar:
Neke slike obrade,nisam jos gotov,moram jos jedan put sve premjerit,ocrtati i doraditi te na kraju ispolirati kompletan kanal.
Kad zavrsim ide cilindar na busenje i honanje,pa lagana montaza uz provjeru c parametra i odabir odgovarajuceg dihtunga.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Dax:
Opa bacio si se u pravi posao,bas me zanima kako ce to ici!?
Ovi portovi su mi nekako sad isti ko na mhr replici 70
Kad je montiranje?
dario007:
Pa nemam neka velika ocekivanja posto ni auspuh nije bog zna sto ali mogao bi biti slican mhr replici,pogotovo ako uzmem neki jaci auspuh :)
Stavit cu analizu cilindra i koliko bi konja trebalo dati,za sad samo slike zavrsenog kanala:
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
Pohvale za rad i trud,sigurno će sport prodisat s ovim doradama,al kaj se tiče ovog programa i brojeva koje izbacuje to nema veze s mozgom,prvo da te pitam jesi kad vozio skuter sa setupom od skoro 15ks koliko izbacuje ovaj graf? Ja jesam i garantiram ti da se to ne da izvuć iz ovog cilindra,da se i da fali barem 2000 okretaja
Jer da 70ccm izbacuje 15ks na 10600 okretaja je nemoguće,to će ti svatko ko zna potvrdit
Ovo je u rangu onih grafova koji tvrde da se zx vrti 7000,a yasuni r 8500
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju