Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
dario007:
Evo da ubacim i par slika sa opisom radova.
Prebacio sve iz bs-a u bd-a radi serafa s desne strane
Vodio sam malo rat dok sam prebacivao mesingani dio za spojit gorivo.Na kraju grijao industrijskim fenom i nekako uspio.
Zatvorio ulaz vakuma.Narezao navoj,napravio serafic po mjeri i navoj namazao diht masom
Postelao otvaranje klipica i uvodnik za sajlu pod 90 stupnjeva.
Provjera dali otvara na punom gasu
Montirao sve na skuter sa svim serijskim postavkama
Isprobao malo dostelao seraf smjese i namontirao narda.
Nakon voznje je malo i poplavio
Porasli okretaji za 200-300 kroz ubrzanje.Odnosno vrtio je oko 9800 i vec tu nardo fino tera skuter.
Mrtav ispod 7soma sa rupom u ubrzanju.
Spustio se sa 7.2 na 6.1 gram
Ubacio 0.7 sajbicu i probao.
Start sitno bolji ali jos je bio prenisko.
Vrtim oko 10500-10700 u ubrzanju.
Nisam testirao krajnju i jos to nije dobro ali kroz ulicu napuca 100 gps-a u cas posla.Vec sad je puno jaci i bas trga u rezonanci ali moze i mora to bolje
Dacerovs dao na posudbu stelajuci kuplung pa sam i njega ubacio.
Malo stelao frgu ali bez nekih specijalnih pomaka.
Nasao i da je prirubnica losa
Sutra idem jako imam cijeli dan na raspolaganju pa cu si dat truda da dobijem zadovoljavajuce rezultate.
Do tipkanja.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
ditek:
Eh da muke po stelanju takvog spuha.. sretno sutra :) tesko da ces ga dobit da radi onako kako si zamislio, da ima start, da kolje na ful gasu i međuubrzanja da su živhna bez rupa.. vise manje ces morat nac neki kompromis koji ce tebi bit ok.. samo pazi na smjesu jer nardo je opasan i ubio je dosta cilindara.. samo mu daj dovoljno benge na igli jer tu dobivas dosta snage odaziva i elastičnosti.. glavna dizna nije tako kriticna i ako fulas 3-4 broja ako je na igli dobar
dario007:
Da se javim da sam sahranio sve svjecice.Uzrok prekidanja je bila svjecica.Dizao sam se 5 brojeva gore i spustao 5 brojeva dole.Svugdje imam prekidanja.
Probao sam bez filtera i potrefio ga u bocu sa 90diznom i iglom na 3zubu.porasli okretaji u ubrzanju i radi crte na startu.Sa 6.1 rolicama vrtio 11400 u ubrzanju.Vratio sam filter kutiju,spustio se 5 brojeva i sahranio svjecice u meduvremenu.Nastavak kad kupim.
Ovo je opasno kako je isao,kesio sam se ko majmun :D
Ceki21:
Sa kojim federom ?
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
dario007:
Ljubicasti+tc
Tu se vidi trag...bilo je malo slinavo kad sam probavao
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju