Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (39/268) > >>

Dax:
Ja bacio davno deltu!
Sad imam pollini 3g i grize ko ludo,nastelao sam da hvata na 5000,a zagrize full na 5500,na 6000-6500 kad hvata onda skuter ubija,ali imam serisko zvono koje je pomalo vec i bilo plavo tako da je ovo bolja kombinacija,bas fino gospodska

Pre jak spuh i nema sirok powerband to te sad muci i zato ce ga bit tesko ustelat,sad da ubacis gljivu i w16 iglu mislim da bi ga lakse ustelao nego na airbox
Gadaj neku zlatnu sredinu i gas!

dario007:
Na yasuniju nema te muke jer je sirok powerband.Sa Nardom su vec egzibicije.Promjenio samo auspuh a trazi komplet drugaciji setup karba,prijenosa i kuplunga.Leovince je to sve gutao,isao bi mrvu slabije ako nije u ideali.Ovdje se vec svaka greskica osjeti i puno je teze za nastelati tu kombinaciju... :icon_scratch:

RunnerSukosan:
Onda kupi yasuni :icon_tongue:

dario007:
Nije fora...yasunija svi imaju.

Treba ovo ustelati s nardom e to je umjetnost ;)

Zanimljivo da nardo na ovom setupu vec momacki vuce od 9300.Moram saznati di mu je kraj sa mojim setupom pa prema toj racunici ustelati prijenos.

Sutra idem glavnom diznom 5br gore pa onda 5br dole od pocetne dizne.Pimplam tu po malo a promjene nema.

Od starta zatrokira,pa ima propadanje okretaja na 3/4 gasa,na punom gasu brljavi ko da trokira na momente i osjetim da to nije to.Sutra cu se malo detaljnije pozabaviti time...

Dax:

--- Citat: dario007 - 22 Travanj, 2017, 19:54:09 ---Na yasuniju nema te muke jer je sirok powerband.Sa Nardom su vec egzibicije.Promjenio samo auspuh a trazi komplet drugaciji setup karba,prijenosa i kuplunga.Leovince je to sve gutao,isao bi mrvu slabije ako nije u ideali.Ovdje se vec svaka greskica osjeti i puno je teze za nastelati tu kombinaciju... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
A sta sam ti rekao!
Budes ti njega dobio samo pitanje kako i mislim da nikad nece biti savrseno,jer fi spuha i zrak diktiraju postavke frge

Probaj ici najvise sa lulicom 20mm....ne zajebavam se,evo ja imam dosta veliku potrosnju sa 21mm lulicom,vratio 19.8mm i potrosnja odma pada,a motor ide skoro isto i bolje,a postavke frge iste!
Takvo je vrijeme i jos uvijek su teperature nikakve za ustelat frgu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju