Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (38/268) > >>

stipe:
Daj ga snimi onako u proletu  ;D

dario007:
Je,je sjeo je...nardo je isto gore.Vuce vec od 9700 muski a vrtim izmedju 10500 i 10700.
Malo borbe vodim sa kuplungom jer je auspuh mrtav ispod 7tisuca.Dacerovs je donirao dmp stelajuci kuplung pa cu se sutra jos poigrati.
Trrnutno sam siromasan na igli a prebogat na glavnoj i pilotki.

Uz to je kao i sukosanu pukla prirubnica na istom mjestu a nema ni 300km.

Sutra cu se pozabavit,moram jos malo naspanat kuplung i postelat frgu...

Kasnije ubacim slike.

Corector:
Covjece pa sto se to desava s tim prirubnicama, i DAXu je pukla nakon par sto km OPET, jucer vidjeli  :o

Tebi bi sad delta dobro sjela ili dobar stelajuci polini. Jer tek sad dolazi do izrazaja dobro kvacilo koje ce trpiti visoku turazu, a bome i neki malossi wingbell bi trebao.

ditek:
Sprema se nrgija da ubije brasno u zipu  :laughing7:

Sto se kuplunga tice, delta je bacanje para.. isprobano sa 3 seta federa stelanjem utega natezanjem itd nemres ni nju dobit da hvata puno vislje od serijskog.. ako i dobijes onda proklizava dugo nema trzaja.. start mozes sredit sa šajbicama na variomatu barem 0.5mm..
na zipu je kombinacija serijski kuplung sa plavim delta federima (koji su kraci neg za serijsko kvacilo tako da su nategnuti u pm) i sajbica 0.8mm

dario007:
Ma kakvo ubijanje brasna,vidio sam ja na youtubu sta taj zip radi.
Ubacio sam ja odma sajbice u jednacinu,prvo 0.7 sa serijskim kuplungom pa sam se sad spustio na 0.5mm sa stelajucim.

Proucavao sam sa serijskim setupom i sajbica 0.5mm krade 4 gps-a krajnje brzine.Vjerovatno to ovdje nece raditi neki problem jer auspuh ima lufta da se okretajima izvuce vislje.

Ovo dacerovsovo lovi na 6 soma i kad pogodim gasom da ne zatrokira fino se ispuca.

Sutra moram taj karb postelati koliko ce se dati serijskim komponentama.Onda cu se jos detaljnije posvetiti kuplungu,sajbicama i rolicama.

Hvala na savjetu ditek!

Corector-da prirubnice su tesko sranje,da covjek ne povjeruje,imam jednu dmp ispravnu u steku pa cu nju ubaciti a rekao bi ni da ova ne vuce fals...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju