Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (28/268) > >>

dario007:
Pa ja sam recimo probao 17,5 bez filter kutije,ispracen diznom i iglom i to je bila spektakularna razlika,isao je 20% bolje bez zafrkancije.

19mm ima mogucnost dati 15% vise zraka od 17,5mm,neka razlika mora biti,izvjestit cu kad isprobam...

Nardo je isto u dolasku ako me prodavatelj ne zezne...

ditek:
Ma znam ali 17.5 sa lulicom 18-19mm i 19 sa ulazom 20-21mm to je bila moja usporedba..
Razlike ima ali nista posebno.. testiro sam nedavno 19 na gljivi i ide nesto tipa 21 na airboxu.. a 21 na gljivi jos moram isprobat :D

Eto nardo i 19 i onda se nemozes vise izvlacit  ;D

dario007:
Nema problema,probati mozemo,zasto ne...samo nemam ja tu sanse realno! :binkybaby:

Samo je pitanje kad cu zavrsiti jer se malo oduzilo ovo sa cekanjem dijelova.

Corector:
Odlicno sve, napreduje se polako ali sigurno :icon_thumright:  Cekam vrhunac, i onda ono najzanimljivije poslje njega, nesto novo.

Sad imas jos jednog aktualnog rivala s kojim mozes usporediti setup :)

Nego, zanima me odakle ti informacija da se TC montira na remenice ako lijepo pise u malossi manualu da ide na kvacilo jer se centralni torziono uvija po dosjedu od kvacila?

dario007:
Mene jedino veseli sto nije prekopiran setup pa nije nesto sto se vidi svaki dan.
Budemo vidjeli sta ce izaci iz toga.Googlao,trazio,mjerio ali nigdje korisne informacije i iskustvo koristenja narda na malo jacem base setupu.Preostaje da probam...

Za torsion sam sam htio probati,pasalo je odlicno u polutke i sa serijskim slajderom se to vrtilo kao putar ali izgleda da u toj kombinaciji ne izvrsava svoju funkciju...

Sad koristim samo tc sa ljubicastom na strani kuplunga bez seriskog slidera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju