Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG mc3 by dario007

<< < (29/268) > >>

Tomi_ZG:
Maloosi uputstva kažu da ide na kuplung,al istina da u polutku sjeda ko saliven

Sa serijskim sliderom dolazi do sudaranja i drobi ga,to smo jučer kod Daxa skužili

Dax:
Pratim temu i cekam da slozis,to bi trebalo ici jako lijepo pogotovo sa nardom,samo neznam koliko ce izdrzar naturpijani sport sa nardom,ali nebitno,slozi to i samo gas

A sto se tice kopiranih setapa......samo cu ti rec,a i znas vec,imao sam isti prije 5g i imam opet,ali ovo je nebo i zemlja,ovo sada ide barem 20% bolje i vrti se vise,a koliko vidim yasuniu to ni malo ne smeta,dapace vristi zdravo i ne prevrtava
Tako da sam duplo zadovoljniji nego sa prije istim setupom ;)
Uvijek moze bolje i jace

ditek:
Daj samo napisi kolko su dizani tajminzi na cilindru pa da otprilike procijenim kako ce nardo disat.. npr yasuni r na baseu bas izvlaci iz njega kolko se da izvuc na nekih 10300 okretaja (po piaggio obrtaljci).. a sad nardo je dosta jaci i mislim da mu treba barem 11-11200 okr da radi kako treba

dario007:
Sve ovisi koliko ce nardo okretaja traziti...

Onako kako sam ja racunao bi centralna rezonanca trebala biti oko 10300 okretaja,sto zapravo meni i treba...
Vidjet cemo kako ce u praksi biti.Iznad nekih 11200 karike vec pocinju oscilirati pa to nikako nije dobro.
Ako ostane dovoljno momentam i izvrti 11 soma u krajnjoj ja sretan.Gađao bi da se oko 10500 vrti u ubrzanju...

Znamo svi koliko je nardo jak i koliko je sposoban zavrtiti dueta ali due je neusporediv jer ima 196 stupnjeva ispuh a ja 188 stupnjeva.

Ditek- 188ispuh,120 prelivni

SF2 Freak:
2 karike gus na iznad 11000  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju