Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
ditek:
Nije zbog rucnih blokadi, ja na runneru uvijek na kopresor pa je opet pukla..a sto se tice centriranja osovine ne vjerujem jer su uglavnom pucale serijske piaggio radilice.. neznam jel kome pukla neka aftermarket? Brijem da su original radilice skart i kaj ces
Hebes i radilice i lezaje, bitno da termogrupa ide :)
dario007:
Eto svi imaju neko svoje misljenje.Ja se drzim toga da je bolje serafiti sa rucnom blokadom,sto mozda nije tocno.Naravno to vrijedi za one koji nisu krvnici i koji imaju osjecaja.
Imam i kompresor sa pistoljem ali ne odvrcem na njega.Ne svidja mi se da tu radi trzaje.
Na proslom skuteru sam koristio i na ovom koristim.Trokutasta turpija kao blokada.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: ditek - 10 Travanj, 2017, 19:38:13 ---neznam jel kome pukla neka aftermarket?
--- Kraj citata ---
O da,Marjanovićeva je pukla ista moja/tvoja par dana nakon prodaje runnera,i od Pere takva s punim polutkama također nakon kaj je prodao blok,obje s jako malo km i novim lagerima
Ja moram rokat s kompresorom dosta jako,jedino tak drži,koja god druga metoda odšarafi se prije ili kasnije,sve sam isprobao
dario007:
Vidis ja opce ne stezem jako i nikad problema...bar do sad...
Corector:
--- Citat: dario007 - 10 Travanj, 2017, 15:20:51 ---Dajteše- ako napravim 15tkm bez problema to je samo 50% vise nego si ti napravio?
Jesam li u pravu?
--- Kraj citata ---
Ovisi s kojim setupom i masinom, jer imao sam skoro sve masine i dosta setupa :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju