Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
Tomi_ZG:
Bez zajebancije sad al koji su to IDEALNI uvjeti,takvi su očito samo u srbiji jer taj kit sa nikakvim spuhom,nikakvim karbom ni sa svetim zrakom NEMA 14.5ks na radilici da se postaviš na trepavice,točka,amen,the end
Tak da može bit onaj ko je napravio taj program i sveti petar osobno kad su te brojke koje baca program izmišljotina
A usporedba i moguća proba sa zipom je spomenuta samo da se vidi di si,razlika u težini se kompenzira s vozačem tak da možete oba bit u nulu s kilama
dacerovs:
Izgleda da ovdje zesca nejebica vlada :)
Ja ne kuzim u cemu je problem, idealne uvjete ili bilo kakve slicne njima nece imat kao i vecina ovdje.
Ali u nekim normalnim uvjetima sa jakim spuhom i jebacki pogodenim karbom BI TREBAO imat do 12ks, pitanje je i to ali to uopce nije bitno, ovdje je izgleda cilj prepirat se i posvadat.
Kad se motor slozi i razradi i vide vremena kako ide i koja je krajnja, znat ce se otprilike u koji rang spada taj turpijani Malossi. Ali ne, onda u startu popljuvat rad i davat pretpostavke vidovitog Milana, to ti bu zaribalo, to nebu dugo islo, to nema te konje nema ovo nema ono, pustite decka nek slozi i nek se veseli, slaze motore od kad zna za sebe, ja jos pamtim njegovog turpijanog Tomosa koji je pri 30 na sat dizao na zadnji na odvrtanje gasa, isao 105 po kazaljci u autu, ali to nije bitno.
Ovdje je najveci problem sto si je Dario ok sa ekipom sa SS-a, a ovdje ih ne podnosite.
I ok, svatko ima pravo na svoje misljenje.
Tomi_ZG:
Vas dva se stvarno ne date krstit,nitko tu ne pljuje Darijev nrg,ubiti svaka mu čast evo ja velim jer se vidi po slikama rada da je dečko pedantan i trudi se i sve 5,nije ni problem kaj je dobar s ljudima sa ss-a,nego smo nas par morali reagirat jer nemremo šutit na pi*darije koje mu se tam u temi predlažu i govore,kaj se ti ljudi predstavljaju i drže ko skuteraški isusi&bogovi čija mora bit zadnja i točka,jer stvarno izjave su im skoro na razini da će se probušena guma popravljat štelom karba,a ovce će im se klanjat na to i gledat ih ko mesiju,tebi je to normalno?
Kaj se mene tiče može nrg imat i 20ks,meni ni iz džepa ni u džep,može se jednom skupit sva bagra pa usporedimo(ko ima s čim) sve te veverice,usput ubijemo litru&vodu&rakiju&karađoku,svejedno
RunnerSukosan:
--- Citat: Tomi_ZG - 10 Travanj, 2017, 12:52:36 --- pa usporedimo(ko ima s čim) sve te veverice,usput ubijemo litru&vodu&rakiju&karađoku,svejedno
--- Kraj citata ---
Evooo ja sam jos od pocetka za ovo :icon_biggrin: Ipak smo tu svi iz istog razloga
Corector:
Misljenja su iznesena, vrijeme ce sve dalje pokazati.Nakon 10-15 hiljada km sve ce biti jasnije :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju